Презентація та тестове завдання на тему: " Тореадори з Васюківки"

Про матеріал
Тореадори з Васюківки. Українська література 6 клас. Тестові завдання присутні
Зміст слайдів
Номер слайду 1

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА6 КЛАС ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ.

Номер слайду 2

Дорогі учні!Сьогодні ми провіримо,як ви прочитали твір «ТОРЕАДОРИ З ВАСЮКІВКИ»ДАВАЙТЕ МИ ПРИГАДАЄМО, ТВІР ПОДИВЛЯЧИСЬ МУЛЬТФІМhttps://www.youtube.com/watch?v=w. Lrp. BJWJLh. I&t=934s

Номер слайду 3

ПРОВІРКА ГОЛОВНОГО. Діти, вам потрібно буде відповісти на питання та скинути тільки цю роботу!1. Прізвище Яви…2. Справжнє ім’я Яви…3. Кличка врятованого песика….4. Назва села, де живуть друзі….5. Ім'я сестри Яви…..6. Вид підземного транспорту, який рили хлопці…..7. Основна учасниця “бою биків” корова…8. Професія мами Яви….9. Прізвище Павлуші….10. Стьопу не полюбляли хлопці, бо він….11. Учасника бою биків називали…12. Хлопців об’єднуєРОБОТУ САМОСТІЙНО ВИКОНУЄТЕ!

Номер слайду 4

Молодці! А тепер усно виконаймо цю вправу)Відповідати – ТАК-НІ1. Чи хотіли хлопці прорити метро під клунею?2. Дідусь в покарання примусив їх це метро закопувати назад?3. Батько Яви грав на гітарі?4. Кандидатура цапа Жори не підійшла на тореадорський бій, бо він був з однимрогом?5. Діда Яви звали Варава?6. Хлопці шукали порятунку від Контрибуції в калабані?7. Сестра яви не вимовляла літеру,,Л”?8. Ява вигадував штуки-викаблуки заради слави?9. За проїзд у метро хлопці мали брати п’ять копійок з учительки української мови?10. Замість бою биків хлопці ледве не влаштували бій дураків?(11. На килимку, який був обраний в реманент тореадорів було зображено песиків?12. Зробити підводного човна запропонував Павлуша?13. Зробити підводний човен хлопці вирішили з плоскодонки?14. Щоб витягти цуценя з криниці, хлопці принесли з дому мотузок?15. Павлусь дружив з Явою ще з першого класу?16 Фараоном обрали Карафольку?17. Павлуша мріяв стати льотчиком?18. Ява з Яришкою найчастіше сварилися через велосипед?19. Після одуження Ява обіцяв завжди давати Яришці велосипед?20. Дід Варава на полюванні, коли стріляє, ліве око онучею зав’язує?21. Ява щодня чистив зуби, робив зарядку і взагалі був зразковим учнем?22. Павлушина мати була депутатом райради, ланковою кукурудзоводів?23. Контрибуція була бридлива й охайна?24. У Яви був велосипед «Ластівка»?

Номер слайду 5

Перевіряємо себе)1.ні2.так3.ні4.ні А тепер усно далі продиктуйте)))

Номер слайду 6

ДУЖЕ ГАРНА РОБОТАУрок завершений! Сьогодні ви були активними!

Номер слайду 7

ДОМАШНЯ РОБОТАВИКОНАТИ ТЕСТ ПІД СЛАЙДОМ №3. ті хто не скине усно питаю в зум

pptx
Додав(-ла)
Щербань Володя
Додано
24 березня 2022
Переглядів
479
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку