Презентація "Тарас Григорович Шевченко"

Про матеріал
Презентація-вікторина за життєвим і творчим шляхом Т. Г. Шевченка допоможе вчителю у підготовці до Шевченківських днів. Містить хмарки слів до теми, вікторину для 2 команд (три етапи).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТАРАСГРИГОРОВИЧ ШЕВЧЕНКО...І МЕНЕ В СІМ'Ї ВЕЛИКІЙ, В СІМ'Ї ВОЛЬНІЙ, НОВІЙ,НЕ ЗАБУДЬТЕ ПАМ'ЯНУТИ НЕЗЛИМ, ТИХИМ СЛОВОМ.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Розминка.1 команда

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Розминка.2 команда

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Конкурс "Вгадай, з якого вірша..."Завдання для 5 класу. Очам любо. Годиночку,Малую годину. Ніби серце одпочине,З Богом заговорить...  Поклала мати коло хати. Маленьких діточок своїх;Сама заснула коло їх. Затихло все, тільки дівчата. Та соловейко не затих.  

Номер слайду 8

Конкурс "Вгадай, з якого вірша..."Завдання для 6 класу. На чужині не ті люди -Тяжко з ними жити. Ні з ким буде поплакати,Ні поговорити. Пливуть собі та співають;Рибалка літає... А попереду отаман. Веде, куди знає. 

Номер слайду 9

Конкурс "Вгадай, з якого вірша..."Завдання для 7 класу. А я собі у бур'яніМолюся Богу... І не знаю,Чому маленькому меніТоді так приязно молилось. Полюбила чорнобрива. Козака дівчина,Полюбила - не спинила,Пішов - та й загинув. 

Номер слайду 10

Конкурс "Вгадай, з якого вірша..."Завдання для 8 класу. Прилітайте, сизокриліМої голуб'ята, Із-за Дніпра широкого. У степ погуляти... В неволі виріс між чужимиІ, неоплаканий своїми,В неволі, плачучи, умру.І все з собою заберу... 

Номер слайду 11

Конкурс "Вгадай, з якого вірша..."Завдання для 9 класу. Встане правда! Встане воля!І Тобі одному. Помоляться всі язики. Вовіки і віки. У нас воля виростала,Дніпром умивалась,У голови гори слала,Степом укривалась.  

Номер слайду 12

Бліц-раунд

Номер слайду 13

Номер слайду 14

ТАРАСГРИГОРОВИЧ ШЕВЧЕНКО...І МЕНЕ В СІМ'Ї ВЕЛИКІЙ, В СІМ'Ї ВОЛЬНІЙ, НОВІЙ,НЕ ЗАБУДЬТЕ ПАМ'ЯНУТИ НЕЗЛИМ, ТИХИМ СЛОВОМ.

pptx
Додав(-ла)
Ботнарь Мария
Додано
19 червня 2019
Переглядів
1304
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку