Презентація "Технологія обробки виробів столового асортименту"

Про матеріал
Презентація до уроку з предмета "Технологія виготовлення одягу" за темою "Технологія обробки виробів столового асортименту" містить інформаційні матеріали до уроку, вправи для мотивації навчальної діяльності, систематизації та узагальненння знань, рефлексії, домашнє завдання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема уроку: «Технологія обробки виробів столового асортименту» Викладач Пашнєва Наталя Петрівна

Номер слайду 2

Мета уроку: вивчити призначення виробів столового асортименту, способи обробки серветок, скатертин, рушників, ручників, застосування сучасного швейного обладнання та засобів малої механізації при їх обробці. План уроку : 1. Вироби столового асортименту, їх призначення. Обробка серветок, рушників, скатертин. Пристрої малої механізації для обробки виробів столового асортименту.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

ppt
До підручника
Технології. Основи дизайну (профільний рівень) 10 клас (Вдовченко В.В. та інші)
Додано
28 грудня 2022
Переглядів
260
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку