Презентація:"Телевізор зі штучним інтелектом"

Про матеріал
Пристрій для розумного дому. Телевізор зі штучним інтелектом. Концепція smart house — це вже давно звичне явище та не являється чимось дивним.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пристрій для розумного дому. Телевізор зі штучним інтелектом

Номер слайду 2

Майбутнє телебачення пропонуватиме вигідну угоду користувачам — в обмін на їхні дані підбирати персоналізований контент. В майбутньому з’явиться більше можливостей взаємодіяти з контентом і навіть впливати на розвиток подій у фільмі.

Номер слайду 3

Концепція smart house — це вже давно звичне явище та не являється чимось дивним.

Номер слайду 4

Телевізоре, підкоряйся

Номер слайду 5

Телевізори зі штучним інтелектом. Операційна система Android TV 8.0 з голосовим керуванням телевізора й інших девайсів на базі Google Assistant,дозволяє телевізору швидко взаємодіяти з різноманітними сервісами та пристроями, обробляти алгоритми голосових команд і забезпечувати їх швидку обробку й отримання оптимальної відповіді

Номер слайду 6

Ігровий телевізор. Потужне «залізо» забезпечує стабільну роботусистеми штучного інтелекту, що чудово дозволяєграти в ігри встановлені в телевізорі, з Google Play. Store. Або під’єднати будь-яку ігрову консоль

Номер слайду 7

Телевізори зі штучним інтелектомІнтелектуальна оптимізація сигналу з багатоступеневою обробкою зображення, завдяки якій кожен кадр стаєабсолютно деталізованим, яскравим і насиченим. AI чіп зменшує зернистість та покращує чіткість зображення задопомогою збільшеної деталізації на краях об’єктів. Покращення глибини чіткості відбувається завдякивідокремленню основних об'єктів від фонових. А досягнення збільшеної в 8,1 раза палітри, надає природну передачукольорів без спотворень, краще ніж у звичайних телевізорах

Номер слайду 8

Дизайн без обмежень. Екран з відсутніми рамками дозволить відчути зображення і посилить ефект повного занурення у дійство на екрані телевізора! Дизайн, що гармонійно поєднається з будь-яким інтер'єром.

Номер слайду 9

Інтелектуальне зображення та звук. У 2019 компанія LG почала оснащувати флагманські телевізори процесорами з елементами штучного інтелекту. Алгоритми поліпшують зображення залежно від типу контенту (новини, фільм, музика). 

Номер слайду 10

ПРИСТРОЇ LG ЗІ ШТУЧНИМ ІНТЕЛЕКТОМ AI THINQПатентована система штучного інтелекту Thin. Q дозволяє керувати телевізором, легко приєднувати до нього зовнішні пристрої, перемикати режими зображення і шукати потрібний контент. Новітня технологія «Голосовий помічник» використовує обробку природного мовлення для інтелектуального голосового контролю і встановлення з'єднань на основі ексклюзивної розробки LG ― платформи глибинного навчання. Наявність голосового помічника Google допомагає виконувати завдання, контролювати «розумні» побутові пристрої. Це робить телевізори LG зі штучним інтелектом центром «розумного будинку».

Номер слайду 11

Стрімінгові сервіси. Перевага стрімінгових сервісів — алгоритми за допомогою штучного інтелекту визначають, що люди насправді хочуть дивитися.

Номер слайду 12

pptx
Додано
10 квітня 2020
Переглядів
809
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку