План1. Особливості приготування вечірніх коктейлів2. Технологія приготування вечірніх коктейлів на основі:- горілки;- джину;- рому;- бренді3. Вимоги до якості та правила відпуску вечірніх коктейлів
Номер слайду 13
Коктейлі-діджестиви типу сауер поділяються на такі підгрупи:- коктейлі типу сауер;- шаруваті;- з вершками;- кордіал;- фліпи;- фраппе;- ойстери;- фрозен.
Номер слайду 14
Види шейкерів
Номер слайду 15
Види міксерів
Номер слайду 16
Види коктейльних ложок
Номер слайду 17
Учням середнього рівня навченості Опрацювати матеріал підручника. Учням достатнього рівня навченостіОпрацювати матеріал підручника;зробити розрахунок компонентів на 20 порцій коктейлю «Гавана клаб»Учням високого рівня навченостіОпрацювати матеріал підручника;зробити розрахунок компонентів на 20 порцій коктейлю «Гавана клаб»;підготувати проектну роботу на тему: «Етика бармена»Домашнє завдання