24 липня о 18:00Вебінар: Методи фасилітації для планування та реалізації STEM-проектів і не тільки

Презентація Тема. Вечірні коктейлі на основі горілки, джину, рому, бренді, їх визначення і класифікація

Про матеріал

Епіграф: «У будь-якій науці, як і у будь-якому мистецтві найкращий учитель – досвід»

Сервантес М

Коктейль «Негроні»

Вермут червоний десертний 30мл

Вино аперитив (біттер) 30мл

Джин 30мл

Апельсин 10г

Вихід:

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема. Вечірні коктейлі на основі горілки, джину, рому, бренді, їх визначення і класифікація

Номер слайду 2

Мета : навчальна: ознайомити учнів із класифікацією та технологією приготування вечірніх коктейлів на основі горілки, джину, рому, бренді

Номер слайду 3

Епіграф: «У будь-якій науці, як і у будь-якому мистецтві найкращий учитель – досвід» Сервантес М

Номер слайду 4

Дослідники

Номер слайду 5

Експерти

Номер слайду 6

Дослідники

Номер слайду 7

Бармени

Номер слайду 8

Коктейль «Негроні»Вермут червоний десертний 30мл. Вино аперитив (біттер) 30мл. Джин 30мл. Апельсин 10г. Вихід: 90/10

Номер слайду 9

Біловезька пуща. Настоянка «Біловезька» 30мл. Наливка «Білоруська» 15мл. Бальзам «Білоруський» 1г. Вихід: 46г

Номер слайду 10

Коктейль «М`ятний» Настоянка «М`ятна» 60мл. Настоянка анісова 30мл. Оливки 5г. Вихід: 90/5

Номер слайду 11

Коктейль «Бамбук» Вино «Херес сухий» 40мл. Вермут білий сухий 40мл. Цедра апельсина 5г. Вихід: 80/5

Номер слайду 12

План1. Особливості приготування вечірніх коктейлів2. Технологія приготування вечірніх коктейлів на основі:- горілки;- джину;- рому;- бренді3. Вимоги до якості та правила відпуску вечірніх коктейлів

Номер слайду 13

Коктейлі-діджестиви типу сауер поділяються на такі підгрупи:- коктейлі типу сауер;- шаруваті;- з вершками;- кордіал;- фліпи;- фраппе;- ойстери;- фрозен.

Номер слайду 14

Види шейкерів

Номер слайду 15

Види міксерів

Номер слайду 16

Види коктейльних ложок

Номер слайду 17

Учням середнього рівня навченості Опрацювати матеріал підручника. Учням достатнього рівня навченостіОпрацювати матеріал підручника;зробити розрахунок компонентів на 20 порцій коктейлю «Гавана клаб»Учням високого рівня навченостіОпрацювати матеріал підручника;зробити розрахунок компонентів на 20 порцій коктейлю «Гавана клаб»;підготувати проектну роботу на тему: «Етика бармена»Домашнє завдання

Номер слайду 18

pptx
Додано
28 червня 2018
Переглядів
228
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку