Презентація ,,Ти велосипедист ! "

Про матеріал
Презентація ,,Ти велосипедист !" для проведення онлайн-уроків.Містить анімацію.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТИ велосипедист !rrrrrrrr

Номер слайду 2

Історія велосипеда3

Номер слайду 3

Велосипед та його будова . Велосипе́д — це транспортний засіб, що його приводить в рух сила людських м'язів, що передається на ведуче колесо.

Номер слайду 4

Обладнання велосипеда

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Дорожній велосипед. Знайомий, напевно, кожному. Рама, зазвичай, виконана зі сталі, що робить цей велосипед важким та неповоротким. Плюсом даного типу є те, що він порівняно з іншими велосипедами дешевий. Гірський велосипед. Найбільш поширений вид велосипедів, оскільки є універсальним для їзди по асфальту та бездоріжжю. Під поняттям «гірський велосипед» розрізняють декілька видів, що дуже відрізняються між собою.

Номер слайду 8

Шосейний велосипед. Велосипед, який призначений для швидкої їзди по рівному асфальті. Обладнаний надлегкою рамою, має максимально низьку посадку для зменшення опору вітру та дуже тонкі колеса. Упізнається за рахунок характерного керма (баранячий ріг). Рух по пересічній місцевості, розбитій дорозі та стрибки з трамплінів абсолютно протипоказані для даного типу. Крузери. Велосипеди з масивною рамою та вертикальною посадкою. Ідеальний варіант для неквапливих прогулянок .

Номер слайду 9

Міський (прогулянковий) велосипедЄ технічним продовженням застарівших дорожніх велосипедів. Рама може бути виконана як зі сталі, так й з алюмінію. Дані моделі обладнані багажником, болотниками, широким сідлом, захистом ланцюга та інколи мають передню й задню фарі. На відміну від попередньго увазі, ці велосипеди є багатошвидкісні, що суттєво полегшує їзду та робить її більш комфортну. Трековий велосипед. Призначений для гонок по велотреці. На дані моделі є всього одна фіксована передача. Педалі не мають вільного ходу відносно заднього колеса, а тому неперервно обертаються. Гальмами дані моделі не облаштовуються, гонщики зупиняються за рахунок поступового уповільнення ходу. Спроможні розвивати швидкість до 90 км/год.

Номер слайду 10

BMXВелосипед, призначений для виконання трюків. Має 20-дюймові колеса, спеціальні підставки з боків коліс, а також механізм, що дозволяє обертати кермо в одному напрямку довільну кількість разів. Тріал. Трюковий велосипед. Має міцну раму , надійні гальма, широкі колеса.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Одяг для велосипедиста !

Номер слайду 13

Завдання додому:опрацювати параграф 30.описати велосипед своєї мрії.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Гончар Галина Анатоліївна
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
7 листопада 2021
Переглядів
4172
Оцінка розробки
4.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку