Презентація "Тиждень ОБЖ в початкових класах"

Про матеріал
Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров'я. Оскільки основи мислення закладаються у дитини в сім'ї, «материнська школа» повинна сформувати у дитини перші уявлення про навколишній світ і місце людини в цьому світі. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров'я людини.

Саме це можна почерпнути з даної презентації



Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ми живемо в суспільстві людському. Так багато є правил у ньому. Знати правила ці треба, друже. Та й виконувати добре їх дуже.

Номер слайду 2

В початкових класах було проведено виховні години та бесіди з питань запобігання виникнення надзвичайних подій. Життя твоє – безцінний дар. Не забувай про це ніколи. Ти спиш під зорями стожар, Чи з друзями ідеш до школи, Живеш ти в місті, чи в селі, Подумай, як життя прожити? Ти слід залишиш на землі - То треба гарний залишити.

Номер слайду 3

«Мамо! Мамо! Що за гриб?», - Син гукає, аж охрип. «Гриб червоний в білу крапку – Це отруйний гриб, Остапку! Звати його мухомор, Їх у лісі - цілий хор! Але ці гриби минай, У корзинку не складай!»

Номер слайду 4

Гриби - обширна група організмів, що налічує близько 100 тис. видів

Номер слайду 5

Руху правила єдині, Їх повинні поважати, Знати їх усі повинні — І дорослі, і малята. Добрий друг наш — знак дорожній Ставиться не так собі, Як подружиться з ним кожен,  Допоможе він тобі.  Щоб не трапилося всяке,  Шанувати треба знаки.  На дорозі небезпечно,  Тож обачним буть доречно.  Руху правила єдині,  Знати їх усі повинні.  Шануватимуть їх люди —  Скрізь тоді порядок буде

Номер слайду 6

Вогонь наш друг, бо він завжди Нас в прохолоду зігріває. В будинках наших затишно Завдяки йому буває. Вогонь ворог – ти не забувай. Як ідеш з дому – вимикай  Електричне приладдя усе –  Воно пожежу лиш несе. Вогонь - це друг, і ворог, На службі він завжди, Але вогонь – це й порох,  Накличе ще й біди. Погодьтеся з батьками, Не грайтесь, сірниками. Слухайте і вчителів -  Бо це треба знати всім!

Номер слайду 7

Діти, телефон завжди Про нещастя сповісти - Гарний засіб від біди. Раді всі допомогти. Ці важливі номери Тільки де тебе шукати? Добре вивчи й повтори. Нам адресу треба знати. Запиши їх на листок, Ось чому важливо дуже Причепи їх на гвіздок – Вивчити адресу, друже. Пам’ять номер споминає, Отже, ти часу не гай Пальчик номер набирає. Та мерщій її вивчай.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Ліки мама заховала, Щоб їх донька не чіпала. Доню, не бери аптечкку, Пити ліки небезпечно!

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Життя — це шанс. Скористайся ним. Життя — це краса. Милуйся нею... Життя — це мрія. Здійсни її. Життя — це виклик. Прийми його. Життя — це обов'язок. Виконай його. Життя — це цінність. Цінуй його. Життя — це любов. Насолоджуйся нею. Життя — це тайна. Пізнай її. Життя — це удача. Шукай цю мить. Життя таке чудове. Не марнуй його. Це твоє життя. Борони його.

ppt
Додано
27 березня 2018
Переглядів
1218
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку