Презентація "Туристичні маршрути Івано-Франківської області"

Про матеріал
Презентація спрямована на розвиток навичок роботи з географічними об'єктами.Розвиток зорової пам'яті,уваги,спостережливості,вмінняроботи з картою.Розвиваємо читання осмислене.Виховуємо любов і пошану до рідного краю.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема:Івано-Франківська область. Туристичний маршрут.

Номер слайду 2

1. Розташування. 2. Рік утворення області,герб 3. Адміністративний центр ,прапорІвано-Франківська область розташована на заході України,регіон Галичина. Утворена 04.грудня1939 рокуІвано-Франківськ

Номер слайду 3

Найбільші річки Івано-Франківської області. Дністер. Дністер є транскордонною річкою між Україною і Республікою Молдова. Це друга за довжиною річка України та дев'ята у Європі.  Басейн Дністра розташований у семи областях на південному заході України (Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Хмельницька, Вінницька, Чернівецька та Одеська обл.). Невелика його ділянка знаходиться у Польщі.

Номер слайду 4

Найбільші річки Івано-Франківської області. Прут. Річка в південно - східній Європі. Ліва притока Дунаю. Свій стрімкий рух річка Прут починає на схилі найвищої гори України Говерла.  Сьогодні річка Прут бере свій початок в Івано-Франківській області. Довжина становить 967 км, з яких 272 км припадає на Україну.  

Номер слайду 5

Туристичний об’єкт. Манявський водоспад. Манявський водоспад —один з найвищих водоспадів в Українських Карпатах. Він розташований на річці Манявка. Висота водоспаду — майже двадцять метрів. Вода стрімко падає вниз .

Номер слайду 6

Туристичний об’єкт. Гірськолижний курорт Буковель. Буковель всесезонний курорт у серці Карпат, один з найбільших гірськолижних курортів східної Європи. Курорт розташований неподалік від села Поляниця Івано-Франківської області, за 30 км від міста Яремче і за 100 кілометрів на південний захід від міста Івано-Франківськ. Буковель розташований на п'яти горах.

Номер слайду 7

Туристичний об’єкт. Українські дерев’яні церкви — спадщина ЮНЕСКО.Івано-Франківська область, церква Різдва Пресвятої Богородиці, 1808 рік. Церква Святого Духа, Рогатин.Івано-Франківська область. Церква в місті Рогатин —одна з найдавніших дерев’яних церков на території сучасної України. На думку істориків, її вік — понад 400 років.

Номер слайду 8

Туристичний об’єкт. Музей «Писанка» в місті Коломия. Єдиний у світі музей писанки або писанкового розпису в місті Коломия Івано-Франківської області

Номер слайду 9

Туристичний об’єкт. Озеро «Несамовите» Івано-Франківська область. Неймовірно красиве озеро розташоване у масиві Чорногора. Неймовірно красиве озеро розташоване у масиві Чорногора Озеро знаходиться на великому полі, навколо цвітуть гірські квіти. Особливо красиво . Несамовите виглядає навесні та влітку. Але туристи спускаються до нього навіть взимку.

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
16 січня
Переглядів
563
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку