Презентація "Творчий звіт керівника гуртка Рятівник"

Про матеріал
Творчий звіт для витупу на педраді керівника гуртка "Рятівник". несе інформацію про роботу гуртка. Може бути використан в рамках обміну досвідом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Творчий звіт керівника гуртка «Рятівник»вчителя початкових класів. Косової Ольги Володимирівни

Номер слайду 2

Перебуваючи на посаді педагога-організатора, була призначена відповідальною за проведеня дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл (Джура)». В рамках цієї гри готувала дітей до участі у конкурсному змаганні «Рятівник». Разом з учнями -7-9 класів проходили онлайн-опитування на сайті ПМД і отримали сертифікати. Активною помічницею в цьому випробуванні для нас була медична сестра Батрак Олена Олександрівна. З її допомогою були проведені практичні заняття для учнів7-9 класів. Як результат 4 місце у загальноміському конкурсі. Мною зроблені фільми, де і представлений звіт про цей напрямок роботи. Були проведені День ЦО, бесіди з учнями початкової школи. У цьому навчальному році були проведені заходи – відкриття шкільного етапу. З учнями початкової школи змагання козачат і посвята. Для 7-9 класів був проведений «Козацький квест». Хочу висловити подяку вчителю фізичного виховання Рязанцеву А. І. вихованці його спортивної секції стали справжньою родзинкою свята. Фото і відеоматеріали представлені на шкільному сайті.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Працюючи, як керівник гуртка «Рятівник» лише два місяці , мною були проведені два заняття і відкрите заняття, та підготовлена команда учнів 4 класу для участі у загальноміській грі «Червоний, жовтий, зелений!». Їм довелося змагатися з учнями 5 класів, і хочу зазначити, що вони не пасли задніх, хоча поки що і не стали переможцями. Проведено змагання між учнями нашої і 11 школи. Також відвідані вистави з профілактики правил дорожнього руху, тематичні виставки, екскурсії до пожежної частини.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Хочу зазначити, що маю досвід керівника гуртка «Що? Де? Коли?». Це інтелектуальний напрямок. Беручись за цю справу, не очікувала , але мені було важко. Мені здавалося, що в нашій маленькій школі підняти такий пласт і зібрати команди по всіх класах майже неможливо. Але дорогу долає той, хто йде. Дитячі питливі очі запалили і мене. І я вже не могла їх зрадити. Ми стали проходити спочатку у десятку кращих, а потім і стали перемогати З набутим досвідом прийшли і перемоги, і визнання. Сьогодні я ділюся цим досвідом з вами. Бо ми колектив, який разом робить одну важливу справу… І саме це, як ніщо інше нас єднає.

pptx
Додано
6 лютого 2022
Переглядів
546
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку