Презентація "У дружбі наша сила"

Про матеріал
Дати поняття, що таке дружба. Сприяти формуванню добрих відносин між дітьми в класі, виробляти в собі якості, що сприяють дружбі. Шляхом створення психологічних ситуацій вибору підвести учнів до розуміння важливості взаємодопомоги в колективі; сприяти створенню дружнього дитячого колективу, виховувати чемне ставлення учнів одне до одного. Розвивати усне мовлення, вміння висловлювати свої думки зв'язно, послідовно, повним реченням. Виховувати прагнення бути товариськими, турботливими та чуйними людьми.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

У дружбі наша сила( 2 клас )Презентацію Підготувала. Вчитель початкових класів Вищої категорії ззсо №3 м. Чернігова Желонкіна вікторія валеріївна

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Місто Дружби

Номер слайду 5

Лабіринт

Номер слайду 6

Весела руханка «Справжній друг»

Номер слайду 7

Гра «Якщо ти добрий друг»

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Гра «Збери прислів’я»Людина без друзів, як дерево без коріння. Дружба – велика сила. Нових друзів май, а старих не забувай. Поводься з друзями так, як хочеш, щоб вони поводилися з тобою. Друг пізнається в біді. Не той друг, хто медом маже, а той, що правду каже.

Номер слайду 11

Гра «Імпровізація»на новий лад

Номер слайду 12

Інтерв’ю. ДРУЖБА

Номер слайду 13

Закони дружби Не залишати друга в біді. Завжди поступатися один одному. Не кривдити та не обзивати один одного. Чинити завжди по справедливості. Бути щирими і милосердними. Уміти пробачати. Ставитися до друга так, як би ви хотіли, щоб він ставився до вас.

Номер слайду 14

Молодці! Дякую за увагу!

pptx
Додано
6 лютого 2021
Переглядів
1090
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку