Презентація у форматі «Ранкової зустрічі_НУШ»

Про матеріал

Ця презентація розроблена для проведення виховної години у 6 класі. Проводиться у форматі «Ранкової зустрічі (НУШ)».

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мнвк «Колегіум-школа» №1 Класний керівник 6-Б класу Бондаренко тетяна юріївна

Номер слайду 2

Мета: учити дітей висловлювати свою думку; сприяти емоційному розвантаженню, комфортності учнів; розвивати уміння створювати та підтримувати гарний і веселий настрій. Виховувати почуття задоволення від своїх захоплень. Хід ранкової зустрічіІ. ПривітанняІІ. Обмін інформацієюІІІ. Групове заняттяІV. Щоденні новини.

Номер слайду 3

І. Привітання

Номер слайду 4

1. Вітання у колі «Hi-five»- Учні, давайте станемо у коло та послідовно будемо плескати піднятою долонею в долонь іншого та привітаємо один одного: «Доброго дня, бажаю тобі …(гарного настрою, відмінних оцінок, веселих перерв). Також можна використати для передачі «долоньку» 2. Вправа «Дзеркало вітання»Учень показуює рухи вітання, а інші повторюють за ним. При цьому, той хто показує, не повинен промовити ані звуку!Вправа виконується під музику

Номер слайду 5

ІІ. Обмін інформацією

Номер слайду 6

1. Вправа «Загадкова скринька»- Діти,у мене є скринька в яку покладений певний предмет, пропоную визначити, що це може бути. Скриньку не можна відкривати, її можна тільки трусити та кожен може задати одне запитання про об'єкт усередині.2. Вправа «Наші захоплення»- Діти, я пропоную Вам поділитися своїми захопленнями, та написати на стікерах своє хобі , та приклеїти його на «Серце наших захоплень».

Номер слайду 7

ІІІ. групове заняття

Номер слайду 8

1. Відгадування загадок. Відгадайте, яке захоплення зображено на малюнках. Tanglepatterns.com — популярний сайт з великою кількістю візерунків для створення плиток зентангл. Дудлінг і зентангл - іраціональний живопис

Номер слайду 9

Каліграфія – мистецтво гарного письма. Calligraffiti.nl - сайт одного з найпопулярніших каліграфів і вуличних художників Нільса Мёльмана, відомого як Шу (Shoe). Він вважається винахідником стилю калліграффіті.

Номер слайду 10

Марблінг Існує дві основні техніки марблінга: перська Ебру і японська сумінагаші. У першій переважають абстрактні візерунки, а в другій - колоподібні розлучення. Marbling.org - міжнародне співтовариство шанувальників марблінга з бібліотекою, галереєю і форумом. Suminagashi.com- сайт, присвячений сумінагаші і іншим видам марблінга.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Фрізлайт – замерзле світло. Lpwa.pro  - всесвітній альянс малюють світлом. Freezelight.ru - це авторський російськомовний арт-проект, присвячений малювання світлом. На сайті ви знайдете відеоуроки і галерею з гарними роботами.

Номер слайду 13

Канзаши – Фелтинг - прикраси зі стрічок валяння вовни

Номер слайду 14

Ізографіка - Печворк - вишивка по картону клаптеве шиття

Номер слайду 15

ІV. Щоденні новини

Номер слайду 16

1. Новини класу: Повідомлення прізвищ чергових учнів 2. Завдання на наступний урок:- Презентувати своє захоплення (розповідь, виготовлені вироби, відео, презентація, малюнок і т.д. )

Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку