Презентація улюбленої книги

Про матеріал
Ця презентація може бути корисною на уроці, як вчителю так і уням. Це іншими словами "Реклама улюбленої книги", мета якої поділитись враженнями, своїм захопленням від прочитаного, та зацікавити своїх однокласників, однолітків та друзів до прочитання даного твору.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Книги Всеволода Нестайка дуже цікаві й навчають бути: -дружелюбним; -добрим; -не залишати друзів в біді; -бути ввічливим; У його книгах багато цікавих пригод.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Головні герої казки -Кося Вухань та -Колько Колючка З ними трапляється багато чого цікавого й вони у центрі уваги.

Номер слайду 6

Кося це зайчик. Він був боязкий й завжди всього боявся, але коли пішов до школи - посмілішав. Й разом зі своїм другом долав усі перешкоди. Раніше Кося був безпорадним зайчиком, тоді хуліган вовк знущався над ним, робив пакості, а потім звинувачував у цьому Косю. Але потім він зміг перемогти Вовчика й він більше не знущався з нього.

Номер слайду 7

Колько Колючка найкращий друг Косі. Вони ще з малку були друзями та гуляли разом. Колько теж був боягуз, як і Кося. Навіть власної тіні боялися. І поступати до школи їм було дуже страшно. Коли питали Колька то він відповідав «хрю». Але Колько пішов до школи і став сміливіший. Більше нічого не боявся, бо ті пригоди, що ставалися з ним та Косею робили їх все сміливіше й сміливіше.

Номер слайду 8

В даний час, я захопився читанням книги Всеволода Нестайка «Одиниця з обманом». Цю невеличку жовту книжечку подарувала мені мама. В ній, у коротких оповіданнях описуються історії школярів 5 - Б класу, їхні пригоди, переживання і захоплення. Мені подобається, що герої цієї повісті щирі, здатні до співчуття і самопожертви, готові прийти на допомогу, вміють дружити.  Раджу усім прочитати цю книгу!

ppt
Додано
20 грудня 2023
Переглядів
257
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку