Презентація "Урок футбол дітям"

Про матеріал
Футбол, як і будь який інший вид спорту може бути необхідний для розвитку дитини. Адже цей спорт, дуже корисний як для хлопчиків, так і для дівчат. Кожна дитина з раннього віку, повинна бути привчена до занять спортом, який дозволить розвивати мязи,та ставати здоровішим за допомогою фізичних навантажень. Гра у футбол даруе дітям, багато позитивних емоцій і заряд енергії та бодьорості яких вистачає на цілий день. Командна гра дозволяє дітям підримувати один одного та працювати у команді.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель фізичної культури СЗШ № 184 Вовк Наталія Володимирівна м. Київ ФУТБОЛ дітям

Номер слайду 2

Гра футбол означає - Foot-нога, Ball- м'яч

Номер слайду 3

Футбольний м'яч— предмет сферичної чи іншої опуклої форми, який здебільшого використовується у спортивних іграх.

Номер слайду 4

Футбольне поле Футбольне поле має форму прямокутника. Довжина: мінімум 90 м (100 ярдів), максимум 120 м (130 ярдів). Ширина: мінімум 45 м (50 ярдів), максимум 90 м (100 ярдів). Для міжнародних ігор встановлено суворіші обмеження: Довжина: 100—110 метрів (110—120 ярдів). Ширина: 64-75 метрів (70-80 ярдів). Рекомендовані значення: Довжина 105 метрів, Ширина 68 метрів.

Номер слайду 5

ФУТБОЛ - це командний вид спорту, який грається між двома командами по одинадцять гравців зі сферичним м'ячем. Близько 250 мільйонів чоловіків і жінок із більш ніж 200 країн грають у футбол, що робить його найпопулярнішим в світі видом спорту. Футбол є олімпійським видом спорту.

Номер слайду 6

Мета гри - забити м'яч у ворота супротивника

Номер слайду 7

Гравцям не дозволяється торкатися м'яча руками, поки він знаходиться в грі, якщо вони не є воротарями (і тільки тоді, коли він перебуває в їхньому штрафному майданчику), або при вкиданні м'яча.Інші гравці в основному використовують свої ноги, щоб завдати удару або передати м'яч, але можуть також використовувати голову і тулуб. Команда, яка забиває більше голів до кінця матчу — виграє його. Якщо ні одна команда не забила м'яч, або рахунок однаковий то оголошується нічия, або гра переходить в додатковий час, або пенальті, в залежності від формату змагань.

Номер слайду 8

Воротар, брамкар або голкіпер — гравець у деяких командних ігрових видах спорту, завдання якого — охороняти ворота.

Номер слайду 9

Ворота́р (брамкар, голкіпер, воротник) — спеціалізація футболіста. Під час гри у футбол завданням воротаря є безпосередній захист власних воріт. Воротар є єдиним гравцем, якому дозволено торкатися м'яча руками.

Номер слайду 10

Зелйна кбртка — третій вид карток, який був введений у футбольній першості Італії для гравців, які демонструють чесну гру. Картки у футболі Черво́на ка́ртка — символ видалення гравця з поля чи дискваліфікації в деяких видах спорту, зазвичай паперовий або пластиковий прямокутник червоного кольору. Жо́вта ка́ртка — символ попередження у спорті, зазвичай паперовий або пластиковий прямокутник жовтого кольору.

Номер слайду 11

Обов'язкові елементи екіпіровки: Футболка, обов'язково з рукавами. Шорти. Якщо використовуються плавки, вони повинні бути того ж кольору, що і шорти. Гетри. Щитки. Бутси.

Номер слайду 12

Арбі́тр, також суддя́ або ре́фері — людина на полі, покликана стежити за тим, щоб футбольний матч проходив відповідно до правил і що має для цього всі повноваження. Головний суддя, його помічники і резервний суддя надягають екіпіровку, що відрізняє їх за кольором від гравців обох команд. Зазвичай використовуються чорний або жовтий кольори. Футболка головного судді має кишеню, для блокнота і карток.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Жіноча та чоловіча збірні України

Номер слайду 15

До нових зустрічей!

ppt
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
3100
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку