Презентація уроку Зхисту України для учнів 10 класів "Порядок неповного розбирання і складання автомата".

Про матеріал
Презентація уроку Захист України для учнів 10 класів. Порядок неповного розбирання і складання та обслуговування автомата. Освоєння знань про будову та принцип роботи зброї для навчання учнів. Виконання технічного обслуговування або ремонту автомата для забезпечення його ефективності та безпеки. Навчання основ безпеки роботи зі зброєю для уникнення нещасних випадків.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація уроку Захисту України для учнів 10 класів Вогнева підготовка Учитель. Чебаненко Ю.І.

Номер слайду 2

Вогнева підготовка Тема. Неповне розбирання та складання автомата Калашникова Мета. Освоєння знань про будову та принцип роботи зброї для навчання учнів. Виконання технічного обслуговування або ремонту автомата для забезпечення його ефективності та безпеки. Навчання основ безпеки роботи зі зброєю для уникнення нещасних випадків.«Зброя-це не лише інструмент влади, але й велика відповідальність за її використання»

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Висновок. Штурмова рушниця Калашникова - так за кордоном охрестили автомат - є на сьогодні найпоширенішим видом автоматичної зброї. Для порівняння наголошується, що найближчий конкурент сімейства АК - автоматична рушниця Юджіна Стоунера М-16 - налічує близько 10-12 мільйонів. “Калашникови” не раз підтверджували свою репутацію зброї, що володіє видатною надійністю, ефективністю і простотою конструкції.

pptx
Пов’язані теми
Захист України, Презентації
Додано
5 березня
Переглядів
53
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку