Презентація вчителя фізичної культури Харківського ліцею 85

Про матеріал
Презентація на тему " Використання інтерактивних вправ для підвищення зацікавленості учнів до занять фізичною культурою і спортом"
Перегляд файлу

image


image


Моє педагогічне кредо:

Вірте в талант і творчі сили кожного вихованця.

Моє життєве             Людина –

кредо:                    неповторна.

imageНе кажи світові про те, що ти хочеш зробити - покажи, як ти робиш"

Мета:

v формувати в учнів міцні навички та вміння, що сприяють підготовці їх до життя;

v imageпідвищувати виховний ефект навчання на уроці; v формувати в учнів у процесі навчання риси особистості; v здійснювати всебічний розвиток учнів, розвивати їхні загальні та індивідуальні особливості;

v формувати в учнів самостійність, творчу активність, ініціативу як стійкі особливості особистості, вміння творчо вирішувати завдання, які трапляються в житті;

v розвивати вміння самостійно вчитися, отримувати та поглиблювати чи поповнювати знання, оволодівати навичками та вміннями і творчо застосовувати їх на практиці;

v формувати в учнів позитивні мотиви навчальної діяльності, пізнавальний інтерес, бажання вчитися, потребу в розширенні й отриманні знань, позитивне ставлення до навчання.

image


Чи є потреба в інтерактивних вправах?

imageІнтерактивне навчання суттєво впливає на свідомість і почуття особистості з метою виховання компетентного й відповідального учня який є вільною і водночас законослухняною, високоморальною, соціально та політично активною особистістю, повноправним членом шкільного колективу; на формування в учнів громадських поглядів, почуттів та переконань, належної поведінки, єдності слова і діла.

image

image

image


image


image


image

Онлайн екскурсії

Онлайн екскурсії на відомі спортивні арени

НСК « Олімпійський»

http://infoportal.kiev.ua/uk/virtualnaya-progulka-postadionu-nsk-olimpijskij/

imageВіртуальна екскурсія головною спортивною ареною України – Національним спорткомплексом «Олімпійський». Під час 3D подорожі можна переглянути всю територію київського стадіону Олімпійський. Панорама дозволяє повністю відчути себе на одному із найкращих стадіонів Європи.

Арена Львів

imagehttps://arenalviv.com.ua/novyny/zaproshuyemo-uvirtualnu-podorozh-arenoyu-lviv

Екскурсія на стадіон АРЕНА ЛЬВІВ – це захоплююче знайомство з одним з найбільших стадіонів Європи. Включає відвідування ігрової зони і фан-секторів, блоку для гравців. Гості отримають можливість зазирнути в ВІП-зону і посидіти на лавці запасних.

СК « Металіст»

 https://metalist.ua/virtualtour.html

Футбол – найпопулярніша спортивна гра у світі, що об’єднує мільйони людей! А ми, харків’яни, пишаємося, що маємо свою футбольну перлину – один з найкращих  стадіонів не тільки в Україні, а й в усій Європі – “Металіст”. Під час екскурсії учні ознайомилися з багатою історією стадіону та найцікавішими моментами його функціонування; побували у приміщенні для футболістів, де перед матчами збираються футбольні зірки світового рівня.

image

image

                                    Боротьба                                 Бадмінтон

image

                                                Плавання                                              Біатлон

image

Отже, застосування інтерактивних вправ на уроках фізичної культури дозволяє підвищувати зацікавленість дітей,

мотивацію до навчальної діяльності, сприяє засвоєнню теоретичного матеріалу, спонукає до самостійної діяльності в позаурочний час, виховує активну життєву позицію, почуття

imageколективізму, взаємодопомоги, відповідальності, привчає до ведення здорового способу життя, зміцнення фізичних якостей і здоров’я, що є складовими впевненості і незламного духу,.

pdf
Додано
20 березня
Переглядів
71
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку