Презентація вчителя географії

Про матеріал
Презентація роботи вчителя географії до атестації на підтвердження кваліфікації "Перша категорія"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель географії Керменчицької ЗОШ I – III ступенів. Балжі Ірина Олексіївна

Номер слайду 2

Педагогічне кредо«Допомогти у навчанні, заохотити до пізнання, розвивати спостережливість, виховувати бережливість та екологічну культуру.»

Номер слайду 3

Дата народження - 26.11.1969 Освіта - вища Назва ВУЗу -  Луганський державний педагогічний інститут ім. Т. Г. Шевченка Спеціальність - «Вчитель географії та біології.»Кваліфікація - Спеціаліст І категоріїПідвищення кваліфікації – 2017 рік. Стаж роботи – 26 років. Особисті дані

Номер слайду 4

Шлях, який я обрала…Узагальнення та розповсюдження власного досвіду. Створення позитивного іміджу педагога та освітнього закладу. Використання можливості особистістного та професійного зростання. Розкриття творчої натури учня. Тема самоосвіти: «Впровадження інноваційних технологій у навчально – виховний процес» 

Номер слайду 5

Завдання вчителя не передавати знання предмета учневі, а через прихильність, емоції, уяву, терпеливість розбудити нестримне бажання пошуку відповідей, які збагачують його власне життя і надають йому сенсу.

Номер слайду 6

Методична скринька Проблема, над якою працюю «Формування в учнів здатності і готовності до використання географічних знань і вмінь у повсякденному житті для соціально відповідальної поведінки у навколишньому середовищі, вміння вирішувати практичні завдання; виховання екологічної культури учнів»

Номер слайду 7

Методична робота. Участь у роботі шкільного МО учителів природничого циклу. Участь у роботі районного МО. Доповідь «Методика підготовки учнів до шкільного та районного етапів предметної олімпіади» (жовтень 2017). Участь у творчій групі по розробці тестових завдань до курсу «Фізична географія України», 8 клас (2017 р).

Номер слайду 8

Інтерактивні конкурси{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Рік. Захід. Прізвище Результат2017 Природоохоронна акція «Пташина хатка»участь2017 Всеукраїнська акція « Первоцвіт»Муравко Т1 місце2017 Конкурс «Колосок» весняний10/8 Золотих 8 10 срібних2016р. Олімпіада з географіїУчасть2017 Олімпіада з географіїУчасть

Номер слайду 9

План професійного зростання1. Продовжувати вдосконалювати методику викладання предмету (Постійно)2. Брати участь у методичних заходах (Постійно)3. Надавати матеріали до журналів «Географія в школі» та «Учительський журнал оn-lain» (Протягом року)4. Сприяти участі учнів у районних та шкільних конкурсах, оглядах, олімпіадах (Постійно)5. Працювати над розвитком творчої компетентності учнів, їх обдарованості . (Постійно)6. З метою підвищення педагогічної майстерності продовжувати займатися самоосвітою. (Постійно)7. Взяти участь у фахових конкурсах (Постійно).

Номер слайду 10

Дякую. Заувагу

pptx
Пов’язані теми
Географія, Інші матеріали
Додано
14 квітня 2019
Переглядів
976
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку