презентація вибухонебезпечні предмети

Про матеріал
презентація "Вибухонебезпечні предмети" .Посилення пропускного режиму при вході та в'їзді, проведення обходів території закладу і періодичної перевірки складських приміщень, організація проведення спільних із працівниками цивільного захисту, правохоронних органів, інструктажів і практичних занять і питань дій в разі загрози або виникнення надзвичайних подій. Приклади мовних задач.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

ДНЗ-ЦРД № 7посилення пропускного режиму при вході і в'їзді на територію закладу, пильнування системи сигналізації і відеоспостереженняпроведення обходів території закладу і періодичної перевірки складських приміщень на предмет своєчасного виявлення вибухових пристроїв або підозрілих предметіворганізація проведення спільних із працівниками цивільного захисту, правоохоронних органів інструктажів і практичних занять з питань дій у разі загрози або виникнення надзвичайних подій.

Номер слайду 3

організація проведення спільних із працівниками цивільного захисту, правоохоронних органів інструктажів і практичних занять з питань дій у разі загрози або виникнення надзвичайних подій.посилення пропускного режиму при вході і в'їзді на територію закладу, пильнування системи сигналізації і відеоспостереженняпроведення обходів території закладу і періодичної перевірки складських приміщень на предмет своєчасного виявлення вибухових пристроїв або підозрілих предметіворганізація проведення спільних із працівниками цивільного захисту, правоохоронних органів інструктажів і практичних занять з питань дій у разі загрози або виникнення надзвичайних подій. ДНЗ-ЦРД № 7

Номер слайду 4

МОВНІ ЗАДАЧКИ

Номер слайду 5

Посилення пропускного режиму на території закладу при…. У кого в назві два склади : вході, виїзді, приміщенні.

Номер слайду 6

Які предмети виявляємо при проведенні обходів території закладу і періодичної перевірки складських приміщень на предмет своєчасного виявлення ….. У кого в назві чотири склади : вибухові, підозрілі, замінувальні.

Номер слайду 7

У разі виявлення підозрілого предмета працівниками дошкільного закладу потрібно негайно повідомити , які органи….. У назві п'ять складів : правоохоронні, територіальні, слідчі.

pptx
Додано
26 листопада 2023
Переглядів
174
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку