Презентація: "Віджимання 2 рівня складності".

Про матеріал
Презентація: "Віджимання 2 рівня складності" розроблена для покращення проведення уроків фізичної культури.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Які м'язи працюють? .

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Віджимання з помилками Таз опущений вниз, поперек вигнутий, порушена пряма лінія тіла. Таке виконання вправи може спровокувати біль в спині і навіть травму.

Номер слайду 5

Віджимання з помилками На цьому гифку ми бачимо недостатнє опускання тіла вниз, лікті ледь згинаються. Краще зробити 5 якісних віджимань, ніж 15-20 неякісних, де руки не утворюють прямий кут.

Номер слайду 6

Віджимання на одній нозі (Single Leg Push up)

Номер слайду 7

Віджимання зі стрибком до грудей (Tuck in with Push up)

Номер слайду 8

Віджимання-павук (Spiderman Push up)

Номер слайду 9

Віджимання з розведенням ніг (Push up Jack)

Номер слайду 10

Віджимання зі зміщеними руками (Staggered Push up)

Номер слайду 11

Отжимания «щучкой» (Pike Push up)

Номер слайду 12

Дайвінг-віджимання (Diving Push up)

Номер слайду 13

Протипоказання і запобіжні заходи! Врахуйте, що віджимання дають велике навантаження на суглоби, тому їх не рекомендується виконувати, якщо у вас є проблеми з плечима. Протипоказано дані вправи в тому випадку, якщо ви недавно перенесли травму. Пам'ятайте, що сила зсуву в плечових суглобах збільшується при провалі вниз. Щоб запобігти можливій травмі, слідкуйте за кутом згину руки. Він не повинен бути більше 90 градусів. Існує ряд типових помилок, які загрожують порушенням техніки безпеки і втратою ефективності вправ. В їх числі наступні: - розведення ліктів не назад, а в сторони; - надмірно низькі провали; - округлення плечей і завалювання корпусом вперед; - виконання вправи в неповній амплітуді.

Номер слайду 14

Використані джерела: https://goodlooker.ru/vse-ob-otzhimaniyah.html; За наочні гифки спасибі youtube-каналі Lais DeLeon; https://tsn.ua/blogi/themes/health_sport/yak-pravilno-vidzhimatisya-vid-pidlogi-1330788.html.

Номер слайду 15

Презентацію розробив учитель фізичної культури, початкових класів та Захисту Вітчизни “Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Полтавської міської ради Полтавської області” Бардін А.О.

Номер слайду 16

ppt
Додано
8 червня 2020
Переглядів
497
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку