Презентація "Виготовлення лепбуку по творчості Тараса Шевченка

Про матеріал
У презентації показано, як учні під керівництвом вчителя виготовляють лепбук, після вивичення творчості Тараса Шевченка
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Пошуково-дослідницька та проектна діяльність як шлях до самоосвітньої роботи учнів»Підготувала: вчитель української мови та літератури Володимирівської філіїБородіна Олена Леонідівна

Номер слайду 2

Лепбук – це саморобна інтерактивна папка чи зошит, в які збираються і яскраво оформлюються різноманітні пізнавальні матеріали з певної теми . Лепбук обов'язково має різні за розміром кишеньки, вставки, рухливі деталі, віконця, міні-книжечки тощо з цікавою інформацію щодо предмету вивчення.

Номер слайду 3

1. Ознайомлення з видами лепбуку та вибір відповідно вікових категорій. Лепбуки є різних видів:- навчальні;- ігрові;- привітальні і т.п.;Крім того для дітей різних вікових категорій рекомендується використовувати різні форми виготовлення лепбуку. Наприклад, для учнів 5-6 класів - міні-книги, тематичні міні-теки, міні-розгортки; для учнів 7-8 класів - тематичні міні-теки, міні-розгортки, Е-сторінки; для учнів 9-11 класів - тематичні міні-теки, Е-сторінки, Е- книги.2. Обрання теми папки лепбуку.3. Складання плану. Лепбук - це не просто розворот з малюнками, він має бути добре продуманий, щоб максимально структурувати інформацію та видати її цікаво і творчо. З чого почати, як розгорнути тему, які нюанси висвітлити?4. Вибір розміру та підбір елементів лепбуку. В мережі Інтернет є великий вибір готових шаблонів для створення лепбуків, але діти часто самі придумовують різні елементи та декорують їх по-своєму.

Номер слайду 4

Починаємо працювати

Номер слайду 5

Заготовка лепбуку

Номер слайду 6

Робота кипить!

Номер слайду 7

Творчий процес

Номер слайду 8

Підготовка матеріалів для кишеньок

Номер слайду 9

Лепбук складається з шести кишеньок

Номер слайду 10

Наповнюємо кишеньки

Номер слайду 11

Наповнюємо кишеньки

Номер слайду 12

Лепбук виготовлено!

Номер слайду 13

Дякую учням за співпрацю!

Номер слайду 14

Дякую за перегляд!

pptx
Додано
30 березня 2021
Переглядів
1715
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку