Презентація "Використання інтернет-середовищ для створення та публікації документів (текстових, графічних, презентацій тощо). Опитування з використанням онлайн-форм"

Про матеріал
Ознайомити учнів з поняттям хмарні технології; навчити створювати опитування з використанням онлайн-форм;
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання інтернет – середовищ для створення та публікації документів (текстових, графічних, презентацій тощо). Опитування з використанням онлайн-форм. Тема уроку:

Номер слайду 2

Бліц – опитування Що означає персональне навчальне середовище для вас особисто?Що таке хмарні технології та які переваги їх застосування?Які хмарні технології ви використовуєте у своєму навчальному середовищі?Поясніть, у чому суть спільного використання документів. Назвіть програмні засоби, які можна використати для колективної роботи над проектом.

Номер слайду 3

Мета уроку. Навчальна:ознайомити учнів з поняттям хмарні технології; навчити створювати опитування з використанням онлайн-форм;Розвиваюча:розвивати логічне й алгоритмічне мислення; формувати вміння діяти за інструкцією, планувати свою діяльність, аналізувати i робити висновки;Виховна:виховувати інформаційну культуру учнів, уважність, акуратність, дисциплінованість.

Номер слайду 4

Обладнання: комп’ютери кабінету з виходом в мережу Інтернет, роздаткові матеріали. Тип уроку: урок засвоєння нового матеріалу. Клас: 9

Номер слайду 5

Он-лайн сервіси, зазвичай містить усі основні засоби традиційних офісних пакетів: текстовий редактор;табличний процесор;програми для створення презентацій;системи керування базами даних;органайзери, календарі тощо.

Номер слайду 6

Хмарні технології доступні з будь-якого комп'ютера, під'єднаного до мережі Інтернет, незалежно від того, яку операційну систему він використовує.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Щоб створити документи потрібно: Зайти на свій обліковий запис. Натиснути   . Відкрити Google Drive Створити => Більше => Документи. Обрати необхідну програму.

Номер слайду 9

Автор документа запросив до спільної роботи користувача, вказавши його роль:співавтор — може читати і редагувати документ, зберігати його копію на своєму комп’ютері, а також видаляти і додавати нових співавторів;читач — може переглядати вміст останньої версії документа, а також зберігати її на своєму комп’ютері.

Номер слайду 10

Домашня робота п. 9.2 прочитати, дайте відповідь на запитання 1-5 (ст. 256, усно), завд. 2, 3 (письмово)

pptx
Додано
26 лютого 2019
Переглядів
5589
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку