Презентація "Використання комп’ютерів "

Про матеріал
Презентація на тему: "Використання комп’ютерів ". НУШ 5 клас за підручником О. Бондаренко та ін.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

РОЗДІЛ 1 ІНФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ТА СИСТЕМИ5 клас НУШ§ 3. Використання комп’ютерів

Номер слайду 2

Використання комп’ютерів Комп’ютери використовують у різних галузях людської діяльності. Так, за їх допомогою можна прогнозувати погоду, керувати автомобілем (автопілот), проводити медичні дослідження (комп’ютерний томограф), навчатися дистанційно в школі або університеті, продавати залізничні й авіаквитки, створювати відео- й анімаційні фільми, розробляти ігрові та навчальні програми.

Номер слайду 3

Види комп’ютерів Комп’ютери поділяють за різними ознаками. Якщо розглядати комп’ютери, призначені для персонального користування — персональні комп’ютери, то їх можна класифікувати, наприклад, таким чином:

Номер слайду 4

Види комп’ютерів

Номер слайду 5

Види комп’ютерів Із розвитком комп’ютерної індустрії пов’язане поняття суперкомп’ютера. Це обчислювальна машина, яка за своїми технічними характеристиками значно перевершує решту комп’ютерів. Суперкомп’ютери застосовують для проведення широкомас-штабних наукових досліджень, передбачення погоди, стихійних явищ та ін.

Номер слайду 6

Суперкомп’ютер В Україні створено потужні центри суперкомп’ютерних обчислень у Національному технічному університеті «Київський політехнічний університет» та Інституті кібернетики ім. В. М. Глушкова НАН України

Номер слайду 7

Питання для самоперевірки Наведіть приклади використання комп’ютерів. Яке призначення персонального комп’ютера? Що таке моноблок? Які характеристики має смартфон? Назвіть види комп’ютерів. Для чого створюють суперкомп’ютери?

Номер слайду 8

Робота з комп'ютером

pptx
Додав(-ла)
Кубрак Наталія
Додано
4 липня
Переглядів
46
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку