Презентація. Використання навчальних GIF-анімацій для налаштування учнів на плідну роботу на уроках хімії.

Про матеріал
Пропоную презентацію за темою " Використання навчальних GIF-анімацій для налаштування учнів на плідну роботу на уроках хімії." Пропонована презентація може бути цікавою для вчителів хімії. Презентація містить інформацію щодо GIF-анімацій, щодо ресурсів для їх створення, щодо використання навчальних GIF-анімацій для налаштування учнів на плідну роботу на уроках хімії. Пропонована презентація містить певні розробки навчальних GIF-анімацій.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання навчальних GIF-анімацій для налаштування учнів на плідну роботу на уроках хімії.Інноваційний інструментарій професійної компетентності вчителя.

Номер слайду 2

GIF-анімації можна зустріти всюди. GIF анімація –популярний формат зображень, підтримує анімацію картинок. GIF – це скорочення від повної назви Graphics Interchange Format.

Номер слайду 3

GIF набуває все більшої популярності. GIF-анімації є дуже зручним і незвичним способом виразити свій характер, реакцію або творчий бік. Використання анімації — чудовий спосіб привернути увагу аудиторії та здивувати її.

Номер слайду 4

GIF анімація може бути створена безліччю програм: Сервиси Picasion ; Loogixhttps://www.canva.com/uk_ua/stvoryty/konstruktor-gif https://www.canva.com/design/play?category=t. ADbfqfb. Ix. E&type=TAEB2h7 V5 Cw https://www.imgonline.com.ua/gif-animation.php https://gifius.ru http://freegifmaker.me https://sitehere.ru/7-sajtov-dlya-sozdaniya-gif-animacii-onlajn https://online-converting.ru/image-to-video

Номер слайду 5

Можливо створити власну GIF-анімацію з нуля у конструкторі GIF, навіть якщо відсутній обліковий запис. Безкоштовний онлайн конвертер зображеньhttps://online--converting-ru.translate.goog/image Безкоштовний онлайн відеоконвертер в анімований GIF допоможе сконвертувати будь-який популярний формат відео в GIF. https://online--converting-ru.translate.goog/video/convert-video-to-gif

Номер слайду 6

Легко створити власну GIF-анімацію з нуля у конструкторі GIF

Номер слайду 7

Легко створити власну GIF-анімацію з нуля у конструкторі GIF https://www.canva.com/uk_ua/stvoryty/konstruktor-gif

Номер слайду 8

Приклади розробок навчальних Gif-анімацій

Номер слайду 9

Приклад GIF-анімації. Будова та склад молекул алканів.

Номер слайду 10

Приклад GIF-анімації. Валентність. Складання формул речовин.

Номер слайду 11

Приклад GIF-анімації. Будова та склад кислот.

Номер слайду 12

Приклад GIF-анімації. Будова та склад кислот.

Номер слайду 13

GIF-анімації допомагають людям досить наочно і легше зрозуміти зміст технологій, процесів, подій, явищ природи, що описуються. У форматі гіфок дуже зручно створювати картинки, що саморухаються, з категорії тих, на які можна дивитися нескінченно. Анімовані зображення дуже ефективні як елемент контенту як прикраса і посилення текстової інформації, як засіб пожвавлення лекцій в освітньому процесі, як засіб налаштування учнів на плідну роботу на уроках.

pptx
Додано
25 листопада 2021
Переглядів
1221
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку