Презентація містить теоретичні та практичні рекомендації для приготування розчинів рослинних індикаторів у домашніх умовах, дослідження їхніх властивостивостей та використання на практиці для визначення рН середовища
Експериментально-дослідницька робота Використання природних індикаторів із навчально-дослідницькою метою
Номер слайду 2
Тема: Використання природних індикаторів із навчально-дослідницькою метою
Номер слайду 3
Номер слайду 4
Номер слайду 5
Номер слайду 6
Номер слайду 7
Номер слайду 8
Номер слайду 9
Номер слайду 10
Номер слайду 11
Номер слайду 12
Номер слайду 13
Номер слайду 14
Зміна кольору природних індикаторів {5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Сировина для приготування індикатора. Природний колір індикатора. Колір в кислому середовищі(розчин столового оцту)Колір в лужному середовищі(розчин харчової соди)Рекомендація щодо використання. Цибуля фіолетова. Світло-фіолетовий. Рожевий. Каламутний знебарвлений. Рекомендувати. Чай чорний. Коричнево-жовтий. Світло-коричневий. Коричневий. Рекомендувати. Морква. Помаранчевий. Незначне знебарвлення. Не змінився. Не рекомендувати. Буряк. Темно-червоний. Рожевий. Малиновий. Рекомендувати. Картопля. Лимонно-жовтий. Каламутно-жовтий. Не змінився. Не рекомендувати. Плоди вишніЧервоний. Ясно-червоний. Брудно-зелене. Рекомендувати. Капуста червона. Червоний. Червоний. Зелений. Рекомендувати