Презентація «Використання природних індикаторів із навчально-дослідною метою»

Про матеріал
Презентація містить теоретичні та практичні рекомендації для приготування розчинів рослинних індикаторів у домашніх умовах, дослідження їхніх властивостивостей та використання на практиці для визначення рН середовища
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Експериментально-дослідницька робота Використання природних індикаторів із навчально-дослідницькою метою

Номер слайду 2

Тема: Використання природних індикаторів із навчально-дослідницькою метою

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Зміна кольору природних індикаторів {5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Сировина для приготування індикатора. Природний колір індикатора. Колір в кислому середовищі(розчин столового оцту)Колір в лужному середовищі(розчин харчової соди)Рекомендація щодо використання. Цибуля фіолетова. Світло-фіолетовий. Рожевий. Каламутний знебарвлений. Рекомендувати. Чай чорний. Коричнево-жовтий. Світло-коричневий. Коричневий. Рекомендувати. Морква. Помаранчевий. Незначне знебарвлення. Не змінився. Не рекомендувати. Буряк. Темно-червоний. Рожевий. Малиновий. Рекомендувати. Картопля. Лимонно-жовтий. Каламутно-жовтий. Не змінився. Не рекомендувати. Плоди вишніЧервоний. Ясно-червоний. Брудно-зелене. Рекомендувати. Капуста червона. Червоний. Червоний. Зелений. Рекомендувати

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

pptx
Пов’язані теми
Біологія, 9 клас, Презентації
До підручника
Біологія 9 клас (Соболь В. І.)
Додано
26 травня 2023
Переглядів
944
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку