Презентація "Використання власного блогу як ефективної форми дистанційного навчання"

Про матеріал
Електронна презентація на тему "Використання власного блогу як ефективної форми дистанційного навчання" до уроку допоможе вчителям краще організувати навчальний процес
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПРЕЗЕНТАЦІЯ«ВИКОРИСТАННЯ ВЛАСНОГО БЛОГУЯК ЕФЕКТИВНОЇ ФОРМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ» ПІДГОТУВАЛАВЧИТЕЛЬ АНГЛIЙСЬКОЇ МОВИБЕРДЯНСЬКОЇ ЗОШ I-III CТ. № 1 СПЕЦIАЛIСТ 2 КАТЕГОРІЇКАЗКА КАТЕРИНА ОЛЕКСАНДРIВНА 2020 р.

Номер слайду 2

Тема презентації є актуальною саме у період дистанційного навчання тому, що: ●дана форма роботи допомагає опановувати предмет легше та швидше; ● формує в учнів стійку мотивацію в незвичних умовах карантину; ● є ефективним засобом досягнення ПРАКТИЧНОГО результату, що є МЕТОЮСУЧАСНОЇ КОНЦЕПЦІЇ ОСВІТИ.

Номер слайду 3

. ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО «Правильно навчає той – хто навчає цікаво». (А. Ейнштейн) МОЇ МАЛЕНЬКІ УЧНІ Мої

Номер слайду 4

ПРАКТИЧНОЮ МЕТОЮ є :- формування в учнів іншомовної комунікативної компетентності, тобто здатності успішно вирішувати завдання взаємодії в умовах прямого й опосередкованого спілкування.

Номер слайду 5

РЕАЛІЗАЦІЯ даної форми навчання в умовах дистанційного опанування іноземної мови. Переваги:- доступно для дітей і батьків;- зберігається щільність уроку;- системність у навчальній діяльності.

Номер слайду 6

План уроку на блозі для 3 класу

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Хвилинка відпочинку у 4 класі. Співаєморазом! Як у школі!Урок Zoom з посиланням на власний блог.

Номер слайду 11

Заздалегідь, перед уроком, завантажую на блог:- план уроку;- аудіофайли для ПРОВЕДЕННЯ АУДІЮВАННЯ ;- дидактичні вправи;- схеми;-таблиці

Номер слайду 12

Інструкцію до тестів розміщую у вигляді малюнків та скрінів.

Номер слайду 13

Суттєва перевага роботи з блогом - можливість для учнів повернутися до навчального матеріалу стільки разів, скільки потрібно. Зручно, доступно, легко.

Номер слайду 14

В незвичних умовах займаємося звичною проєктною діяльністю.

Номер слайду 15

Тема проєкту “Туризм”, 7 клас.

Номер слайду 16

З власного досвіду можу сказати, що зазначені види роботи дозволяють розвивати індивідуальні здібності та пізнавальну активність учнів. Це дає змогу більш ефективно організувати навчання в умовах дистанційної роботи.

pptx
Додано
25 травня 2020
Переглядів
842
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку