Вітамін А – стимулює ріст, розвиток шкіри, утворює в організмі бар'єр стійкості до інфекцій. Міститься у вершковому маслі, кропі, овочах, абрикоси. Вершкове масло
Номер слайду 2
Вітамін В1- діє на функції нервової системи, бере участь в обміні вуглеводів. Міститься в пшеничному хлібі, бобах, яйцях. Овочеві боби
Номер слайду 3
Вітамін В2 – сприяє утворенню гемоглобіну, регулює функції шлунково – кишкового тракту. Міститься в м’ясі, молочних продуктах. Молочні продукти. М’ясо
Номер слайду 4
Вітамін В6 –поліпшує кровотворення. Міститься в м’ясі, рибі, овочах та фруктах. М’ясо
Номер слайду 5
Вітамін С – підвищує стійкість до шкідливих впливів. Міститься в овочах, фруктах та ягодах. Велика кількість вітаміну С в лимоні, апельсині, шипшинілимоншипшина
Номер слайду 6
Вітамін Д – бере участь у процесі всмоктування кальцію, утворенні кісткової тканини
Номер слайду 7
Вітамін Е – міститься в салаті, овочах, м’ясі, рослинних маслах. М’ясосалат
Номер слайду 8
Вітамін К – міститься в такому продукті, як печінкапечінка