Презентація "Властивості вод Світового океану"

Про матеріал
Мета: актуалізувати та поглибити знання про Світовий океан, формувати знання про властивості вод; розвивати практичні вміння та навички визначати показники температур і солоності за картами атласу; сприяти розумінню закономірностей у змінах температур і солоності вод Світового океану; розвивати пізнавальний інтерес, логічне мислення; виховувати бережливе ставлення до води.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Властивості вод Світового океану

Номер слайду 4

Прийом «Мозкова атака» Які властивості води ви вивчили за курс природознавства? У яких станах перебуває вода в природі? Від чого нагрівається вода в океані? У результаті якого процесу вода із суходолу повертається в океан? Що таке кругообіг води? Який основний чинник впливає на існування кругообігу?

Номер слайду 5

Скільки води на Землі? Об’єм води на Землі– 1,4 млрд. кмі 71% поверхні Землі

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Солоність — кількість солей у грамах, розчинених в 1 літрі океанічної води. Солоність вимірюють у проміле - тисячних частках будь-якої величини (‰). Середня солоність Світового океану становить 35 ‰. Це означає, що в 1 л. морської води розчинено 35 г. солей.

Номер слайду 9

Прийом «Картографічний практикум»

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Хмара “тегів” я вже знаю … було важко … я розумію, що… я вмію… я можу… було цікаво дізнатися, що … мене здивувало … мені захотілося … тощо

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Владиславівна Маргарита
    мне понравилось буду использовать с удовольствием
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
27 січня 2020
Переглядів
8633
Оцінка розробки
4.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку