Презентація "Все про суп"

Про матеріал
Все про суп Суп - це рідка страва, яка складається з бульйону, овочів, м'яса, риби або інших інгредієнтів. Супи їдять в багатьох культурах світу, і існує безліч різних рецептів супів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Soup. An ice breaker activity

Номер слайду 2

Все про суп. Суп - це рідка страва, яка складається з бульйону, овочів, м'яса, риби або інших інгредієнтів. Супи їдять в багатьох культурах світу, і існує безліч різних рецептів супів.

Номер слайду 3

Історія супу. Супи існують вже тисячі років. Одні з найдавніших свідчень про вживання супу були знайдені в Китаї та Месопотамії. У давнину супи готували з м'яса, риби, овочів та трав, які були доступні в даному регіоні.

Номер слайду 4

Різновиди супівІснує безліч різних видів супів, які можна класифікувати за різними ознаками: За основою: Бульйони: Супи на основі бульйону з м'яса, риби або овочів. Молочні супи: Супи на основі молока. Крем-супи: Супи-пюре, які зазвичай готуються з овочів або бобових.

Номер слайду 5

За інгредієнтами: Овочеві супи: Супи, які в основному складаються з овочів. М'ясні супи: Супи, які містять м'ясо. Рибні супи: Супи, які містять рибу. Грибні супи: Супи, які містять гриби. Бобові супи: Супи, які містять бобові

Номер слайду 6

За способом приготування: Прості супи: Супи, які готуються з невеликої кількості інгредієнтів і не потребують багато часу. Складні супи: Супи, які готуються з багатьох інгредієнтів і потребують більше часу. Святкові супи: Супи, які традиційно готуються на свята.

Номер слайду 7

Користь супу. Супи мають багато переваг для здоров'я: Супи є джерелом поживних речовин. Вони містять вітаміни, мінерали, клітковину та інші поживні речовини. Супи допомагають схуднути: низькокалорійні та ситні, тому вони можуть допомогти вам схуднути або підтримувати здорову вагу. Супи покращують травлення: містять клітковину, яка допомагає покращити травлення. Супи зволожують організм: складаються з води, яка допомагає зволожити організм. Супи зігрівають: зігрівають організм в холодну погоду.

Номер слайду 8

Як приготувати суп. Приготування супу - це простий процес, який можна виконати за кілька хвилин. Ось кілька порад: Виберіть рецепт: Виберіть рецепт супу, який вам подобається. Підготуйте інгредієнти: Наріжте овочі, м'ясо або інші інгредієнти, які вам знадобляться. Зваріть бульйон: Зваріть бульйон з м'яса, риби або овочів. Додайте інгредієнти: Додайте овочі, м'ясо або інші інгредієнти в бульйон і варіть до готовності. Приправте суп: Додайте сіль, перець і інші спеції за смаком. Подавайте суп: Подавайте суп гарячим.

Номер слайду 9

Суп - це смачна, поживна і корисна страва, яку можна легко приготувати. Існує безліч різних видів супів, тому ви можете вибрати той, який вам подобається.

pptx
Пов’язані теми
Технології, Презентації
Додано
7 квітня
Переглядів
46
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку