Презентація "Всесвітній тиждень грошей"

Про матеріал
Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week 2024): захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє! З 18 до 24 березня 2024 р. в Україні відзначатиметься Всесвітній тиждень грошей (англ. Global Money Week 2024), у якому щороку беруть участь більше ніж 100 країн світу. Національний банк України є офіційним координатором Global Money Week в Україні. Всесвітній тиждень грошей – це щорічна міжнародна кампанія з підвищення фінансової обізнаності, яка підкреслює важливість того, щоб молоді люди з раннього віку були фінансово обізнаними, поступово опановували навички, здобували знання, формували менталітет і поведінкові моделі, потрібні для прийняття зважених фінансових рішень, щоб у результаті досягти фінансового процвітання і фінансової стійкості. “Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнєˮ – це офіційна тема Global Money Week у 2024 році. Вона фокусується на безпечному управлінні грошима та підкреслює важливість відповідального та інформованого ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Всесвітній тиждень грошей

Номер слайду 2

Цього року Всесвітній тиждень грошей відзначатиметься одночасно у світі та в Україні з 18 до 24 березня 2024 року. "Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє" — це офіційна тема Global Money Week у 2024 році.

Номер слайду 3

Тема підкреслює важливість обізнаності  з:- правилами безпечних фінансових операцій онлайн;- ризиками можливого платіжного шахрайства таспособами захисту своїх персональних даних в Інтернеті.

Номер слайду 4

Постійне гасло Global Money Week — "Навчайся! Накопичуй! Заробляй!"

Номер слайду 5

Національний банк є офіційним координатором Global Money Week в Україні.

Номер слайду 6

pptx
Додано
2 квітня
Переглядів
58
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку