Презентація "Вставка об'єктів в презентацію"

Про матеріал
В даній презентації коротенько охарактеризовано основні поняття, наведені приклади з поясненням для кращого розуміння та сприйняття матеріалу. Дану презентацію можна використовувати як при поясненні теми, так і на практичних роботах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала вчитель інформатики Опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 м. Ходорів Пелих Яромира Володимирівна

Номер слайду 2

Мультимедіа Про сучасні комп'ютери говорять як про мультимедійні пристрої. Під словом мультимедіа розуміють здатність збереження в одній послідовності даних різних видів інформації: числової, текстової, логічної, графічної, звукової та відео. Пристрої комп'ютера, призначені для роботи зі звуковою і відеоінформацією, називають пристроями мультимедіа. До них також відносять пристрої для запису і відтворення мультимедійних даних - дисководи CD-ROM, DVD і т. П.

Номер слайду 3

Мультимедійні программні засоби Спеціальні програми, що дозволяють створювати, редагувати і відтворювати мультимедійні дані, називають мультимедійними програмними засобами. Останнім часом створено багато мультимедійних програмних продуктів. Це і енциклопедії з самих різних областей життя (історія, мистецтво, географія, біологія, музика) і навчальні програми (з іноземних мов, фізики, хімії) і так далі. Мультимедійні програмні продукти можуть бути інтерактивними, тобто користувач може активно взаємодіяти з програмою, управляти її.

Номер слайду 4

Комп'ютерні презентації Комп'ютерні презентації є одним з видів мультимедійних проектів. Комп'ютерні презентації часто застосовуються в рекламі, при виступах на конференціях і нарадах, вони можуть також використовуватися на уроках в процесі пояснення матеріалу вчителем або доповідей учнів.

Номер слайду 5

Процес створення презентації Процес створення презентації в Microsoft PowerPoint складається з таких дій, як вибір загального оформлення, додавання нових слайдів і їх вмісту, вибір розмітки слайдів, зміна при необхідності оформлення слайдів, зміна колірної схеми, застосування різних шаблонів оформлення і створення таких ефектів, як ефекти анімації при демонстрації слайдів.

Номер слайду 6

Слайди в Power Point За допомогою програми PowerPoint текстова і числова інформація легко перетворюється в барвисто оформлені слайди і діаграми. В основі будь-якої презентації лежить набір слайдів, на яких розміщуються текст, графіки, малюнки. Електронні слайди подібні звичайним фотографічним, але видаються набагато простіше. Програма PowerPoint сама запрошує всю необхідну текстову і числову інформацію, а також надає безліч готових варіантів дизайну і шаблонів змісту.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Точковий рисунок Лист Microsoft Excel Елемент керування календар

Номер слайду 15

Таблиця Таблиця Таблиця Таблиця

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

*

ppt
Додано
30 грудня 2021
Переглядів
633
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку