Презентація Як подолати невпевненість

Про матеріал
Завдання до слайду №9 1. Зателефонувати у довідкову службу, щоб дізнатися номер телефону чи іншу інформацію. 2. Попросити вчителя пояснити те, що незрозуміло. 3. Познайомитися з людиною. 4. Привітатися і поговорити зі знайомими своїх батьків. 5. Купити щось у магазині. 6. Розпитати продавця про товар. 7. Запитати дорогу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Куди поділосятвоє волосся?Як ти виріс за літо!Розгляньте малюнки і поміркуйте, на якому з них зображено щирість, а на якому — нетактовність.

Номер слайду 3

Що роблять органи під час слухання?Вуха - слухають те, що говорять. Очі- дивляться на того, хто говорить. Мозок - думає про те, що говорять, уявляє це Рот- закритий, жодних розмов. Серце - відчуває емоції з приводу сказаного Руки - нічого не роблять. Ноги - стоять спокійно, не човгають

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Як подолати невпевненість Невпевнені у собі люди багато втрачають. Їм важко знайомитися, знаходити нових друзів. Та що вдієш, коли хтось сором’язливий за своєю вдачею? На щастя, це можна виправити.

Номер слайду 7

Як подолати невпевненість Найкраще виходить тоді, коли невпевнена у собі людина спробує уявити, що вона впевнена. Як актор.

Номер слайду 8

Як подолати невпевненість. Кілька репетицій — і ви готові вийти на сцену. От побачиш, усе буде добре! Тільки не зупиняйся. Щоразу ускладнюй ситуації, і за якийсь час помітиш, що почуваєш-ся набагато впевненіше.

Номер слайду 9

Як подолати невпевненість1. Розглянь запропоновану ситуацію.2. Опиши як почуваєшся в цій ситуації.3. Напиши або розкажи як краще діяти в цій ситуації.4. Які слова треба використати?

Номер слайду 10

Висновки. Спілкування — це обмін думками новинами, враженнями, тобто повідомленнями. Спілкуватися можна використовуючи слова (вербально), та без них (невербально) за допомогою міміки, жестів, інтонації тощо. Міміка — це виразні рухи м’язів обличчя людини. Жести — виразні рухи частин тіла (рук, ніг, голови). Для порозуміння необхідними є: щирість і тактовність; доброзичливість і гарні манери; вміння говорити та слухати, розуміти невербальні сигнали. Зайва сором’язливість перешкоджає спілкуванню, та у разі потреби можна набути впевненості в різних ситуаціях.

Номер слайду 11

Вправа «Відкритий мікрофон» По черзі продовжте фразу: «На цьому уроці...»

Номер слайду 12

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Рыжова Людмила
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
25 лютого 2020
Переглядів
2049
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку