Презентація "Як поводитись під час карантину"

Про матеріал

Завдяки презентації діти згадають правила поводження під час карантину,а також чим можна зайняти себе вдома,щоб відволіктись від гаджетів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Як поводитися під час карантину

Номер слайду 2

Карантин - не канікули. Це навчальний робочий режим, але віддалено. Тому завдання потрібно виконувати обов'язково, а не за бажанням.

Номер слайду 3

Не можна перебувати у місцях великого скупчення людей, зокрема у громадських місцях, на спортивних та ігрових майданчиках. Дотримуватися правил особистої гігієни, мити руки після відвідування вулиці, туалету, перед вживанням їжі. Важливо дотримання правила захисту очей, носа або рота від контакту з ними немитих рук. Обмежити пересування громадським транспортом.

Номер слайду 4

Відволіктись від телефону – не легка справа, але реальна. Знайди цікаві альтернативні ігри, вони неодмінно допоможуть провести час корисніше, ніж сидіти в гаджеті.

Номер слайду 5

Долучайтеся до домашньої роботи – це цікаво, а для батьків неабияка допомога. Можна разом помити посуд, приготувати смачну страву або полити вазони. А ще можете разом з батьками посадити якусь рослину в горщик та стежити за її ростом.

Номер слайду 6

Читайте цікаві книжки! Будь-яка книга, по суті, є новим віконцем у світ. Вона допомагає його пізнати і дізнатися, можливо, з абсолютно іншого  для вас боку. Від читання книг лише одна користь. Читайте, розвивайтеся, мрійте, подорожуйте. А книги допоможуть вам в цьому!

Номер слайду 7

Купіть гарний блокнот, який застібається на замочок чи закривається на ключик. Їх у продажі є безліч варіантів. Почніть щоденно вести блокнот, записувати туди свої думки та описувати, як минув день. Це допоможе розвивати пам’ять та розвине здатність чітко висловлюватися. 

Номер слайду 8

Під час карантину, коли є загроза епідемії, дітям обов’язково потрібно гуляти на вулиці, на свіжому повітрі аби зміцнювати імунітет. Під час вимушених канікул батькам треба слідкувати за тим, щоби дитина зберігала режим дня, як під час навчання.

Номер слайду 9

Будьте здорові і не хворійте!

pptx
Додано
21 квітня 2021
Переглядів
1012
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку