Про матеріал
Тема: Харчові звички. Уподобання в їжі.
Мета: ознайомити учнів із новими ЛО; тренувати учнів у вживанні ЛО; формувати навички монологічного мовлення на рівні мікровисловлювання, розвивати фонематичний та інтонаційний слух, уміння передавати зміст почутого, розвивати комунікативні навички,мовну здогадку, уяву, пам’ять, увагу; виховувати інтерес до вивчення англійської мови, розширювати світогляд учнів наоснові ознайомлення із культурою харчування, дисциплінованість, виховувати культуру спілкування, слухання.
Обладнання: підручник, зошит, мультимедійна презентація, роздатковий матеріал
ХІД УРОКУ:
I. Підготовка до сприймання іншомовного матеріалу.
1. Привітання
Good morning, children! I’m glad to see you. Let’s start our lesson. Today we continue to work at the topic “Food and Drinks”. You’ll learn new words and continue to speak about the right food, our habits of eating. Let’s go! (слайд 1)
II. Основна частину уроку.
1. Перевірка домашнього завдання.
2. Уведення в іншомовну атмосферу.
a) Look at the screen and name vegetables, fruit, food and drinks.
(cлайд 2-4)
(учні називають всі продукти у холодильниках)
b) Now we will do exercise. (слайд5)
(Переходимо за посиланням, виконуємо завдання.Учні повинні розподілити слова за категоріями)
3. Уведення та відпрацювання нової лексики
Vocabulary box Ex 1, page 98
4. Аудіювання
Ex 1b, page 98
5. Повторення сountable and uncountable, much/many.
1) Правило сountable and uncountable (слайд 7,8)
2) Відпрацювання (слайд 9)
3) Правило much/many (many/much)
4) Робота з роздатковим матеріалом
6. Виконання вправи
Ex2, page 99
7. Говоріння. Робота в парах.
Ex3, page 99
III. Заключна частина уроку.
1. Підсумки уроку
2. Домашнє завдання.
Ex5, page100-101;
вивчити