Презентація "З досвіду роботи вчителя початкових класів"

Про матеріал

Презентаці - портфоліо для засідання атестаційної комісії. З метою перевірки роботи вчителя за темою якою він працює. У ній представленні принципи, методи роботи. Здобути і нагороди вчителя і його учнів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Портфоліо. Вчителя початкових класів. Колесник Олени Миколаївни

Номер слайду 2

ЗМІСТ Загальні відомості Мої досягнення Результативність педагогічної діяльності Науково – методична діяльність Позаурочна діяльність Навчально – матеріальна база

Номер слайду 3

Загальні відомостіКолесник Олена Миколаївнаучитель початкових класів( освіта вища, кваліфікаційна категорія ІІ, педагогічний стаж – 7 років)Андрушівський НВК Мені пощастило працювати у творчому, дружньому колективі

Номер слайду 4

Мої досягнення З 1997 – 2006р. навчалася у Андрушівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів 3 2006 – 2010 р. навчалася у Дубинському педагогічному коледжі РДГУ: за спеціальністю вчитель початкових класів і педагог організатор. З 2011 – 2014р. навчалася у Рівненському державному гуманітарному університеті: за спеціальністю вчитель початкових класів

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Мої «Сонячні промінчики»З 2010 р. працюю вчителем початкових класів у Андрушівському НВК

Номер слайду 7

Результативність педагогічної діяльностіУчасть у конкурсах та результати:“Кенгуру”, 2014р. – “Кенгуру” , 2015 р. – “Кенругу”, “Соняшник” 2016р. – “Осінній колосок” 2017р.

Номер слайду 8

2016 – 2017 н. р. зайняте ІІ місце у районному конкурсі “Маленькі розумники ”

Номер слайду 9

Результати ДПА в 4 класі 2016 - 2017 н. р.

Номер слайду 10

Науково - методична діяльність

Номер слайду 11

Методична проблема: Виховна проблема:« Виховання високоморального підростаючого покоління, формування патріота своєї держави на основі відродження національних традицій свого народу » «Геймофікація як шлях формування конгнітивних здібностей в учнів початкової школи»

Номер слайду 12

Шляхи реалізації проблеми

Номер слайду 13

Навчальна діяльність

Номер слайду 14

Застосування комп'ютерних технологій

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Використовую ігрові технологіїФункції ігрової діяльності:

Номер слайду 18

Виховна діяльність

Номер слайду 19

Сторінками уроків

Номер слайду 20

Виховна робота Виховна робота з класом має не менше значення, ніж навчальна діяльність. Діти з великим задоволенням приймають участь у позакласних заходах. Але всім виступам передує велика підготовча робота, розвиток творчих здібностей учнів на уроках, під час виховних заходів. Учням класу дуже подобаються класні години, пов’язані з творчими завданнями, різноманітні турніри, вікторини. Вони завжди із задоволенням беруть у них участь, весь час дуже активні.

Номер слайду 21

Позакласна робота

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Виконання функцій класного керівника Як класний керівник приділяю багато уваги формуванню та розвитку колективу. Учні класу активні в суспільному житті класу та школи, систематично приймають участь у шкільних виступах художньої самодіяльності, конкурсах. Дуже полюбляють учні подорожі та екскурсії, після яких залишаються незабутні враження.

Номер слайду 24

Робота з батьками

Номер слайду 25

Наші хобі і захоплення

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Я бажаю… Навчаючи інших, учитись самій В житті все робити з любов’ю. За кожний мій вчинок щоб діти могли. Згадати мене добрим словом. Ми повинні пам’ятати Педагог – не професія, це доля … На нашій совісті людина!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
8 липня 2018
Переглядів
3710
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку