Презентація з ЯДС для 1 класу на тему: "Винаходи,які придумали діти".

Про матеріал
Допомога при підготовці до уроків з курсу Я досліджую світ для 1 класу НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я ДОСЛІДЖУЮ СВІТ 1 клас

Номер слайду 2

Пригадай!Що таке винахід?Яку людину називають винахідником?Із чого можна робити винаходити?Натискай та грай

Номер слайду 3

Поміркуй!Як ти думаєш,чи можуть діти бути винахідниками?

Номер слайду 4

ВИНАХОДИ , ЯКІ ПРИДУМАЛИ ДІТИ

Номер слайду 5

Виявляється, що пластилін винайшла школярка — внучка відомого виробника чистячого засобу для шпалер Клео Маквікера. Воно було призначене для очищення шпалер від вугільного пилу. Дівчинка запропонувала використовувати цей засіб для гри. З його складу прибрали чистячий компонент, додали мигдалеве масло і фарбники.

Номер слайду 6

Ідея створення хутряних навушників для захисту від холоду належить 15-річному американцеві Честеру Грінвуду, який любив кататися на ковзанах і одночасно слухати музику.

Номер слайду 7

Автор ідеї створення снігохода — 15-річний канадець Джозеф-Арманд Бомбардьер.

Номер слайду 8

Шрифт Брайля (рельєфно-точковий тактильний шрифт, призначений для листа і читання незрячими людьми) розробив французький підліток, 15-річний син чоботаря Луї Брайль. Хлопчик був сліпий з 3-річного віку, а за основу свого шрифту узяв «нічний шрифт» капітана артилерії Шарля Барбье, який використовувався військовими того часу для читання донесень в темноті.

Номер слайду 9

Іграшкову вантажівку з кузовом, що відкидається, винайшов і навіть запатентував шестирічний Роберт Петч, що намалював дану конструкцію для того, щоб батько зробив йому таку машинку.

Номер слайду 10

Фруктовий лід – морозиво на паличці – вперше виготовив 11-річний Френк Епперсон.

Номер слайду 11

13-річна школярка Меллорі Кьювмен з міста манчестера, США, винайшла нові ліки від гикавки. До складу нових ліків увійшли звичайні льодяники, цукор і яблучний оцет. Новинка вже отримала назву «Hiccupops».

Номер слайду 12

13-річний Лоренс Рок з Британії заробив 250 тисяч доларів, винайшовши дзвінок, який отримують на свій мобільний телефон господарі будинку в свою відсутність. Лоренс Рок винайшов, по суті, програму, яка зуміла з’єднати sim-карту мобільника господарів і дверний дзвінок.

Номер слайду 13

8-річна Аланна Майерс з Данедіна, штат Флоріда, винайшла засіб для безболісного зняття бинтів. До складу продукту входять мило, лавандове масло і вода. На цю ідею дівчинку наштовхнула необхідність зняття бинтів після виписки з лікарні.

Номер слайду 14

13-річний учень однієї з московських шкіл Дмитро Резников розробив спільно з фахівцями Державного медико-стоматологічного університету унікальну зубну щітку, призначену спеціально для космонавтів, що працюють на орбітальній станції.

Номер слайду 15

Шестирічній Амелії з Великобританії не вистачало виделки, яка б охолоджувала їжу. Так з’явилася виделка з вентилятором.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Підручник С.70

Номер слайду 18

Підручник С.71

Номер слайду 19

Зошит С.10

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 1 клас, Презентації
НУШ
Додано
21 квітня
Переглядів
44
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку