Презентація з ЯДС "Історія цукерок"

Про матеріал
Презентація до уроку з Я досліджую світ "Історія цукерки". Збагачення активного словника відповідно до тематики тижня, розвиває уміння досліджувати, уяву, дрібну моторику, критичне мислення, навички вільного спілкування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Історія цукерок. Як з'явилися цукерки?

Номер слайду 2

Метаознайомити дітей з історією виникнення цукерок та процесом їх виготовлення;формувати вміння шукати й перевіряти інформацію;формувати вміння обирати діяльність, яка несе задоволення та користь;активізувати пізнавальну діяльність дітей;збагачувати активний словник відповідно до тематики тижня;розвивати самостійне мислення, уміння досліджувати, уяву, доказове та зв’язне мовлення, пам’ять, увагу, дрібну моторику, критичне мислення, навички вільного спілкування.

Номер слайду 3

Очікувані результати навчаннядитина вітається та звертається до інших, дотримуючись норм мовленнєвого етикету, використовує ввічливі слова;об’єднується з іншими дітьми у групи, пари для спільної діяльності;висловлює та аргументує власну думку, поважаючи позицію інших і дослухаючись до спільних рішень;підтримує діалоги з тем, пов’язаних із важливими життєвими ситуаціями;зіставляє почуте з власним досвідом, висуває власні гіпотези;ставить запитання дорослим і одноліткам щодо інформації, яка викликає сумнів або є незрозумілою;наводить аргументи на захист власної думки та ілюструє її прикладами;робить висновки зі спостережень і досліджень разом з учителем або самостійно;систематизує та узагальнює інформацію;знає історію виникнення цукерок.

Номер слайду 4

Девіз уроку“Зібратися разом — це початок, триматися разом — це прогрес, працювати разом — це успіх!” Генрі Форд

Номер слайду 5

Графічний диктант

Номер слайду 6

Гра «Асоціативне гроно»

Номер слайду 7

Робота з підручником. Вправа “Розгадай”

Номер слайду 8

Вправа “Збери речення”

Номер слайду 9

Руханка танець “Marshmallow Dance”

Номер слайду 10

Слухання аудіоказки Дж. Родарі “Чудесний дощ у Пйомбіно”

Номер слайду 11

Віртуальна екскурсія “Виробництво цукерок”

Номер слайду 12

Діаграма вподобань. Льодяники — синя цеглинка. Шоколадні — жовта. Желейні — червона. Вафельні — блакитна. Не полюбляю, не вживаю — зелена. Зробіть висновок: У нашому класі…

Номер слайду 13

Вправа “Досліди”

Номер слайду 14

ТВОРЧА РОБОТА “СОЛОДКИЙ БУКЕТ”

Номер слайду 15

Рефлексія. Сьогодні я дізнався /дізналася…Було цікаво…Тепер я можу…Мене здивувало…

pptx
Додано
27 грудня 2022
Переглядів
507
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку