Презентація захисту проекту "Підставка під горнятко"

Про матеріал

Дана презентація описує етапи роботи над проектом "Підставка під горнятко". В ній розповідається про організаційно-підготовчий етап на якому учні обирали найвдалішу підставку, виконання технологічної частини проекту та заключний етап проекту разом із економічними розрахунками.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Проект “Підставка під горнятко”Виконав вчитель: Бондар О. О.

Номер слайду 2

Організаційно-підготовчий етап. На вулиці зима, спокійний сніг і хуртовини змінюють одна одну. І саме цієї пори року так хочеться зігрітися запашною гарячою стравою. Але постає проблема яка зупиняє багатьох : «Куди поставити горнятко зі стравою?» меблі ж шкода, вони коштують немалі гроші. Саме під час однієї з таких ситуацій мені спала на думку ідея зробити підставку під горнятко, вона буде виконувати дві функції: захищати меблі від деформації, що зекономить кошти і слугуватиме доповненням до інтер’єру. Крім того виготовлена власноруч річ, яка необхідна у повсякденному житті, є чудовим подарунком на будь-яке свято.

Номер слайду 3

Конструкторський етап. Для того щоб визначитись з майбутнім об'єктом праці, ми використали мережу інтернет, і підібрали найбільш вдалі зразки робіт.

Номер слайду 4

Проаналізувавши всі роботи ми все ж зупинилися на одному, на нашу думку, найвдалішому варіанті.

Номер слайду 5

Технологічний етапІ тут закипіла робота

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Заключний етап. Після випробування підставки під гаряче я був задоволений тому що вдалося досягнути мети яку поставив перед собою. Тобто виріб відповідає усім вимогам: габарити підставки мають розмір середньостатистичного посуду; надійно стоїть на столі, забезпечуючи стійкість посуду; виконує термоізолюючі функції; має дизайнерсько-естетичний вигляд; недорога у виконані. Економічне обґрунтування. Фанера 20 х 30 см. – вартість 4 грн. Лак – вартість 50 гр. 1.40 грн. Полотно – 10 шт. вартість 5 грн. Наждачний папір 20см – 5 грн. Остаточна вартість виробу – 15.40 грн.

Номер слайду 10

Дякую за увагу

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Моргун Наталья
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
21 березня 2018
Переглядів
8565
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку