Презентація "Закріплення засвоєних знань і вмінь учнів. Виконання мовних вправ"

Про матеріал
Презентація до уроку Навчання грамоти (письмо) (післябукварний період). Презентація містить вправи для засвоєння словниковихслів, виконання звукового аналізу , записування слів за алфавітом і перетворення деформованих речень.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Закріплення засвоєних знань і вмінь учнів. Виконання мовних вправ. Звуковий аналіз слів, запис слів за абеткою, словникові слова, робота з деформованими реченнями

Номер слайду 2

Каліграфічна хвилинка. Яя, Юю, ЄєЇї, Щщ. Дж, Дз. Що спільного у букв кожного рядка?Придумай по одному слову на кожну з цих букв. Поділи слова на склади.

Номер слайду 3

Запиши словникові слова за абеткою. Папір, цукерка, ґудзик, олівець, їжак, дзьоб, виразно. ПЕРЕВІРВиразно, ґудзик, дзьоб, їжак, олівець, папір, цукерка.

Номер слайду 4

Встав пропущені букви. Дощику, дощику, перестан…!Ми поїдем на баштан. Та віз…мемо дин…ку,Усім по шматочку,А тобі – цілен…ку!Зроби звуковий аналіз слова Дощик

Номер слайду 5

Склади речення зі слів кожного рядка, запишитемна, Насунула, хмара.блискавка, яскрава, Спалахнула.рясний, Пішов, дощ. ПЕРЕВІРНасунула темна хмара. Спалахнула яскрава блискавка. Пішов рясний дощ.

Номер слайду 6

rrrrr

pptx
Додано
19 травня 2022
Переглядів
424
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку