Презентація "Засоби навчання, платформи, сервіси, застосунки"

Про матеріал
Проаналізовані та оформлені у вигляді презентації дані, щодо засобів дистанційного навчання: платформи, сервіси, застосунки. Розробка містить цифрові інструменти для вирішення навчальних завдань.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЗАСОБИ НАВЧАННЯ, СЕРВІСИ, ПЛАТФОРМИ, ЗАСТОСУНКИ

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

ХОЧЕТЕ ДІЙСНО ЗАЦІКАВИТИ УЧНІВ!Заохотьте їх до навчання, залучаючи сучасні онлайн-інструменти! Створюйте разом ребуси, пазли, стрічки часу, хмари слів, яскраву інфографіку, гіфки та інтерактивні зображення в онлайн-середовищі!

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Віртуальні екскурсіїМузейний портал. Прогулянка музеєм Ханенків. Екскурсія Британським музеєм. Художні колекції з усього світу. Віденська опера. Метрополітен. Подорож українськими музеями просто неба. Лувр

Номер слайду 12

СПИСОК НАЙКРАЩИХ ПРОГРАМ ДЛЯ РЕДАГУВАННЯ ВІДЕОMovavi Video Editor – програма, яка дозволяє розрізати та склеювати відео без втрати в якості, застосовувати фільтри й ефекти. За допомогою редактора відео також можна вставляти в відео фонову музику, додавати титри тощо. Відеоредактор у застосунку Microsoft.

Номер слайду 13

ОСВІТНІ ПЛАТФОРМИ«i. Learn» – проєкт, створений командою громадської спілки «Освіторія», пропонує вебінари, тести, навчальні курси – https://ilearn.org.ua/ «На урок» – освітній проєкт, що містить розробки уроків, конспекти уроків, тести, методичні рекомендації, матеріали для позакласної роботи тощо – https://naurok.com.ua/ «Всеосвіта» – освітній проєкт, який містить онлайн-курси, вебінари, навчальні матеріали тощо – https://vseosvita.ua/ «ВШО» – Всеукраїнська школа он-лайн – освітня платформа для вчителів та учнів 5-11 класів (відеоуроки, завдання, тести) – https://lms.e-school.net.ua/ «Цікава наука» – Youtube-канал, що пропонує переклад й озвучення науково-популярних та освітніх відео на різні теми з фізики, астрономії, біології, географії та математики – https://cutt.ly/8kwz. PS9 «Мій клас» – портал, що містить понад 7000 завдань із 6 навчальних предметів, теоретичний матеріал – https://miyklas.com.ua/

Номер слайду 14

ОСВІТНІ ПЛАТФОРМИ«UROK-UA» – освітній портал, на якому розміщено навчально-методичні матеріали з усіх шкільних предметів для вчителів, зокрема підручники, навчальні посібники, методичні рекомендації, збірники завдань, конспекти уроків, презентації, дидактичний матеріал – https://urok-ua.com/ «MATIFIC» (https://www.matific.com/) - платформа для вивчення математики від освітніх експертів. PROMETHEUS (https://prometheus.org.ua/courses-catalog/) – проєкт масових відкритих онлайн-курсів. ЕD-ERA (https://www.ed-era.com/courses/) – проєкт, на допомогу в розробці онлайн-курсів та освітнього контенту широкого спектра з використанням ІТ. CLASSTIME (https://www.classtime.com/uk/) – онлайнсервіс для встановлення зв'язку з учнями та проведення їхнього опитування у реальному часі дистанційно. TЕСТОРІУМ (http://www.testorium.net/) – безкоштовна система зі створення тестів та проведення тестування, призначена для вчителів (викладачів) і учнів.e. Twinning – програма з вивчення іноземних мов і покращення рівня використання ІТ.

Номер слайду 15

ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ

Номер слайду 16

ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ

pptx
Додано
1 грудня 2023
Переглядів
154
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку