Презентація "Здавання готівкової виручки через інкасатора"

Про матеріал
Презентація "Здавання готівкової виручки через інкасатора" до теми уроку за професією "Касир", може використовуватись як на теоретичному і виробничому навчанні.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Здавання готівкової виручкичерез інкасатора

Номер слайду 2

інкасація коштів це збір та доставка інкасаторами згідно з укладеними з клієнтами договорами валютних цінностей клієнтів до каси банківської установи та у зворотному напрямку. Тобто у деяких випадках інкасатори не лише забирають кошти, але і привозять їх підприємству з банку.

Номер слайду 3

Організаційні питання порядку інкасації готівки обумовлюються у договорі про інкасаторське обслуговування:зручний для обох сторін графік вивозу готівки; обсяги готівки, яку підприємство бажає здавати у банк; спосіб ідентифікації особи інкасатора, який отримує сумки з цінностями, та його повноваження для здійснення цієї операції; порядок приймання інкасатором сумок з готівкою від клієнта банку; інші питання проведення інкасації коштів та безпечної роботи інкасатора і забезпечення схоронності цінностей під час інкасації. Зокрема, наявність вільних та освітлених під’їзних шляхів, забезпечення мінімальної відстані, на яку переносяться цінності під час інкасації, тощо.

Номер слайду 4

Явочна картка документ, який складається інкасаторами та перевіряється і затверджується начальником підрозділу інкасації. У ній зазначаються найменування клієнта, якому надаються послуги з інкасації, маршрут інкасації, номери сумок, які перевозяться, дата і час інкасації, сума грошей, що знаходяться у сумці. Відповідальна особа підприємства-клієнта обов’язково засвідчує в явочній картці своїм підписом інформацію щодо кожної проведеної інкасації.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Супровідна відомість

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чунихина Олена Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
11 листопада 2019
Переглядів
1380
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку