Презентація "Здоров’я дитини - здорове харчування"

Про матеріал

Для створення даної презентації використані авторські вірші. Презентацію доцільно використовувати при проведенні виховних заходів здоров'язберігаючого змісту, бесід про здорове харчування, корисну та шкідливу їжу.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Здоров'я дитини – здорове харчування»Автор віршів: Людмила Литвинчук,вчитель початкових класів

Номер слайду 2

Завітаємо всі дружно. В сад ми пречудовий Достигають на гілках тут. Яблука медовіА чи звісна користь Вам,Від смачних цих фруктів?Вітамінів джерелоЄ у них могутнє. Радим яблучка щоденно. Ми Вам споживати,Ось тоді здоров'я гарне. Будете всі мати!

Номер слайду 3

На городі полуниця Смачна дозріваєІ що дуже вітамінна. Про це кожен знає. В ній масла ефірні є,Ще й залізо нам дає. Полуничка спіла,Запашна і мила. Полунички поїдайте,про своє здоров'я дбайте!

Номер слайду 4

Гордовитий часничок,Цибулини своячок. На городі виростає,Дуже гарну якість має – Захищає від недуг. Взимку він найкращий другІ дорослих і малих,Бо долає миттю грип!

Номер слайду 5

Якщо хочеш довго жити – Перчик смачний їж щомиті.І солодкий, і гіркий,Споживай ти залюбки. Вікових проблем не маєш – Якщо перців споживаєш!

Номер слайду 6

Ось шпинат – зелене диво,На городі в нас росте. Кучерявий і красивий,Він здоров'я нам дає. Щоб інфаркти подолати,Шпинат треба споживати. Вітаміни А, К, СБільш таких нема чудес!

Номер слайду 7

Я морквяний сік люблю,Й морквочку свіженьку. Споживаю ще й салати,Кожен день раненько. Містить бета-каротин. Овоч цей чудовий. Подружіться, дітки, з ним,Будете здорові!Зір і шкіру він покращить,Посприя здоров'ю. Не зістаритесь нізащо!Це кажу з любов'ю!

Номер слайду 8

Є багато лецитину. У насінні сої. Група В є вітамінів,Що такі чудові. Той, хто сою поїдає,Дуже добрий розум має.І по правді, ох дива!Завжди свіжа голова. Ще й Мінздрав попереджає:«Сою часто споживайте,І міцненькі нерви майте!»

Номер слайду 9

Вітаміни люблять всі:І дорослі і малі. Полуничок ось зірвем,Спілих яблучок зберем,Вмить малинки назбираєм,Що росте у лісі скраю. Ось ожинка, ось чорнички,спілі, свіжі, невеличкі. Все у кошики складаєм,Ще й на зиму запасаєм. Щоб щасливими зростати – Про здоров'я слід подбати. Споживай усе свіженьке,Вітамінне, корисненьке. Ось тоді здоровим будеш,щастя у життя здобудеш!

Номер слайду 10

Зичимо Вам здоров'я

pptx
Додано
23 жовтня 2018
Переглядів
2947
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку