Номер слайду 2
Хімічний склад та енергетична цінність круп {5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Вид і різновид круп. Хімічний склад, г /100г. Енергетична цінність ккал/100гводабілкижиривуглеводиінші речовини. Пшенична Полтавська манна. Ячмінна перлова ячна. Кукурудзяна. Рисова. Вівсяна Пшоно. Гречана ядриця проділ. Горох лущений 14,014,0 14,014,014,014,012,014,014,014,014,0 12,711,3 9,310,48,37,011,912,012,69,523,0 1,10,7 1,11,31,20,65,82,92,61,91,6 63,367,9 67,567,772,471,852,567,263,267,051,8 9,96,8 8,17,04,16,218,44,06,97,29,6 325326 324322326323345334329326323 Крупи багаті на вуглеводи – 63-74%. Вміст крохмалю складає 47-73%, цукрів – 1-3%