Приготування тушкованих страв з м’яса та птиці, субпродуктів

Про матеріал
Тушкування — це кулінарна техніка термічної обробки, при якій продукти піддають повільному та довгому нагріванню у невеликій кількості рідини під закритою кришкою. Помірна температура та вологість допомагають навіть дуже жорстке м’ясо перетворити на м’який і ніжний делікатес. Для тушкування найчастіше використовують свинину та яловичину, а також овочі. Цибуля, морква, картопля і баклажани є одними з найпопулярніших овочів для тушкування. Не забудьте про додавання спеці, перцю та солі, а також можете скористатися заправкою на основі томатної пасти та сметани. Найкраще для цієї техніки підходять сотейник, каструля чи пательня.
pptx
Додано
16 червня
Переглядів
25
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку