Приготування їжі, як турбота про себе та своїх близьких. Культура споживання їжі. Підготувала вчителька технологій. Сумського ЗЗСО №3 СМРОхрименко Д. В.
Практичне завдання №4. Приготування гарячих бутербродів
Номер слайду 11
Рецепт №1. Бутерброди із сиром і помідорами. Вам знадобляться: на 5–6 бутербродів: хліб (батон); помідор; твердийсир (150 г); вершкове масло (50 г).
Номер слайду 12
Рецепт №1. Бутерброди із сосисками. Вам знадобляться: на 5–6 бутербродів: хліб (батон); сосиски (250–300 г); напівм’який сир (100 г); 2 яйця; вершкове масло (50 г); 1 ч. л. гірчиці.
Номер слайду 13
Практичне завдання №4. Приготування гарячих бутербродів. Практичне завдання виконуємо тільки разом з дорослими!Заборонено самостійно користуватися ножами та іншими ріжучими предметами. Заборонено самостійно користуватися кухонною плитою, мікрохвильовкою та іншим обладнанням. Гарячі бутерброди можна робити з того, що є вдома: шматочок хліба, ковбаси та твердого сиру. Технологію приготування дивіться у минулих слайдах. Дотримуйтеся правил безпеки!
Номер слайду 14
Дайте відповіді на питання
Номер слайду 15
Домашнє завдання. Написати у зошит переваги їжі домашнього приготування. Завантажити роботу у гугл-клас.