Приготування їжі, як турбота про себе та своїх близьких. Культура споживання їжі.

Про матеріал
Розробка уроку до підручника авт. Ходзицька І. Ю., Горобець О. В., Медвідь О. Ю., Пасічна Т. С., Приходько Ю. М. по НУШ
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Приготування їжі, як турбота про себе та своїх близьких. Культура споживання їжі. Підготувала вчителька технологій. Сумського ЗЗСО №3 СМРОхрименко Д. В.

Номер слайду 2

Культура споживання їжі

Номер слайду 3

Поняття про столову білизну

Номер слайду 4

Види посуду та його призначення

Номер слайду 5

Сервірування столу

Номер слайду 6

Сервірування столу

Номер слайду 7

Поняття про етикет

Номер слайду 8

Основні правила поведінки за столом

Номер слайду 9

Руханкаhttps://www.youtube.com/watch?v=7j. E56v4-QU0&t=1s

Номер слайду 10

Практичне завдання №4. Приготування гарячих бутербродів

Номер слайду 11

Рецепт №1. Бутерброди із сиром і помідорами. Вам знадобляться: на 5–6 бутербродів: хліб (батон); помідор; твердийсир (150 г); вершкове масло (50 г).

Номер слайду 12

Рецепт №1. Бутерброди із сосисками. Вам знадобляться: на 5–6 бутербродів: хліб (батон); сосиски (250–300 г); напівм’який сир (100 г); 2 яйця; вершкове масло (50 г); 1 ч. л. гірчиці.

Номер слайду 13

Практичне завдання №4. Приготування гарячих бутербродів. Практичне завдання виконуємо тільки разом з дорослими!Заборонено самостійно користуватися ножами та іншими ріжучими предметами. Заборонено самостійно користуватися кухонною плитою, мікрохвильовкою та іншим обладнанням. Гарячі бутерброди можна робити з того, що є вдома: шматочок хліба, ковбаси та твердого сиру. Технологію приготування дивіться у минулих слайдах. Дотримуйтеся правил безпеки!

Номер слайду 14

Дайте відповіді на питання

Номер слайду 15

Домашнє завдання. Написати у зошит переваги їжі домашнього приготування. Завантажити роботу у гугл-клас.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Абарбарчук Вікторія Василівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
7 серпня 2023
Переглядів
1534
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку