Проєкт "Впровадження альтернативних джерел енергії. Вуличне освітлення"

Про матеріал
Мета проєкту -   розглянути можливість впровадження альтернативних джерел електроенергії в мережі вуличного освітлення, що дасть можливість економії коштів на оплату за енергоносії та створення комфортних умов для населення. Завдання – дослідити і проаналізувати ефективність переводу вуличного освітлення на сонячні батареї.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Науково-дослідний проект на тему: “Впровадження альтернативних джерел електроенергії. Вуличне освітлення”

Номер слайду 2

Впровадження енергозберігаючих технологій

Номер слайду 3

Автономні вуличні ліхтарі –  сучасні світлодіодні і фотоелектричні технології. Ці системи є економічною альтернативою традиційному освітленню, тому що не потребують затрат енергоносіїв, використовують економічно чисту енергію, мають довгий термін експлуатації, стійкість до впливу природних факторів, являють собою економічне та надійне джерело енергії з привабливим виглядом. Актуальність проекту

Номер слайду 4

Мета проекту -   розглянути можливість впровадження альтернативних джерел електроенергії в мережі вуличного освітлення, що дасть можливість економії коштів на оплату за енергоносії та створення комфортних умов для населення. Завдання – дослідити і проаналізувати ефективність переводу вуличного освітлення на сонячні батареї. Об’єкт дослідження – вуличне освітлення смт. Дубов’язівка.

Номер слайду 5

Витрати та потреби електроенергії Вуличне освітлення в середньому потребує 60 к. Вт на день Якщо порахувати за середніми витратами, то в селі з місцевого бюджету за рік на оплату електроенергії витрачається близько 34 тис.272 гривень (60 к. Вт × 30 днів = 1800 к. Вт; тоді 100 к. Вт × 0,90 грн. = 90 грн.; 1700 к. Вт × 1,68 грн. = 2856 грн. ). Отже, за один місяць витрачається 2865 грн., у рік – 34272 грн.)

Номер слайду 6

Використання сонячної енергії

Номер слайду 7

Сонячні панеліАкумуляторна батарея. Керуючий блок. Ліхтар на сонячній батареїСвітлодіодний світильник

Номер слайду 8

Переваги. Відсутність витрат на електроенергію. Простота і швидкість монтажу. Безпека та екологічність. Довговічність Автоматизація процесу. Простота і зручність. Залежність від погоди. Не досить висока яскравість. Значна вартість установки Сонячне освітлення Недоліки

Номер слайду 9

це довгострокова цільова програма, що складається з низки мікропроектів, метою яких є забезпечення енергетичної сталості сільських громад та зменшення витрат місцевих бюджетів на енергетичні носії. Проект “Енергоефективне село”

pptx
Додано
26 листопада 2020
Переглядів
539
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку