проект "Я - ековихований"

Про матеріал
Подолання споживацького ставлення до природи як джерела матеріальної вигоди, можливо шляхом проведення роз’яснювальної роботи щодо наслідків впливу діяльності людини на навколишнє середовище та підпорядкування цієї діяльності вимогам раціонального природокористування. Одним із дієвих напрямків виховання екологічної свідомості є сортування сміття.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я - ековихований! Людина має бути відповідальною !

Номер слайду 2

Команда Є3 Є ідея? Ідея є! Є реалізація!

Номер слайду 3

Екологічне виховання Подолання споживацького ставлення до природи як джерела матеріальної вигоди, можливо шляхом проведення роз’яснювальної роботи щодо наслідків впливу діяльності людини на навколишнє середовище та підпорядкування цієї діяльності вимогам раціонального природокористування.

Номер слайду 4

Наша діяльність Ми створили власний проект, за допомогою якого популяризуємо екологічну культуру з метою покращення розуміння взаємозв'язку їхнього існування і того, що природа становить першооснову існування людини.

Номер слайду 5

Причини низького рівня екологічної культури Несвідомість. Невміння віддавати звіт про шкоду власних дій, не дивлячись на загальну критику подібних явищ в суспільстві. Як приклад, візьмемо людину, що викидає сміття на асфальт. Він, загалом, розуміє, що це не добре, але, проте, здійснює цей вчинок. Необхідно задуматися, чому людина має інформацію про шкоду подібних дій, здійснює їх. Тут ми зіткнемося з багатьма причинами. Це і наслідування що оточує (отримуємо замкнутий круг) і самовиправдання («це не так шкідливо для природи», «тут все одно брудно», «немає урн» та інші). Байдужість. Здійснення шкідливих і небезпечних дій з повним розумінням їх наслідків, ради матеріальної вигоди або задоволення. Так само можна трактувати, як крайня форма несвідомості.

Номер слайду 6

Майстер-клас Ю.Миколайчук Бажання вирішити проблему Створити ініціативну групу з метою пошиття господарських сумочок Навчити всіх бажаючих за розробленими лекалами із підручних та вживаних речей зробити зручну господарську сумку

Номер слайду 7

Екосумка власноруч проект Ю. Миколайчук “Екосумка власноруч: зручнота модно”, який посів на міському конкурсі ЕКОвектор 3 місце в номінації «Екологічна ініціатива – мій внесок в охорону довкілля».

Номер слайду 8

Вживаним речам - друге життя!

Номер слайду 9

Сортування сміття

Номер слайду 10

Як ми працюємо!

Номер слайду 11

Зручно збирати папір!

Номер слайду 12

Це робити легко: для сортування сміття зробили контейнери власноруч

Номер слайду 13

Посади дерево! Ми плануємо на шкільному майданчику висадити дерева та квіти Розробити макет клумби Плануємо це зробити самостійно

Номер слайду 14

Науковий підхід Ми збираємо інформацію щодо нашої діяльності Три напрямки діяльності: Екосумка власноруч Сортування сміття Посади дерево За допомогою статистичних данних зробимо висновок що може корисності нашої діяльності

Номер слайду 15

Долучайтеся!

ppt
Пов’язані теми
Екологія, Виховна робота
Додано
24 березня 2020
Переглядів
511
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку