проект Життя хвилястого папуги в неволі.

Про матеріал
Папуги гарні яскраві птахи. Їхнябатьківщинатропічні ліси. Розмір папуг може бути від 10 см до 1 м. У домашніх умовах жи­вуть 15 років. Мають міцні пальці, великий дзьоб. Розумні. Можуть навчитися говорити. Мають добру пам'ять. Із цією пташкою завжди цікаво. Вона може гратися іграшками, дзеркалом, дзвіночками, драбинкою тощо.
Якщо папуга полюбить людину, він намагається «чистити їй пір'ячко», обожнює, коли його гладять, чухають. У природі папуги їдять багато фруктів, п'ють їхній солодкий сік.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Життя хвилястого папуги в неволі. Автор проекту: Підгайний Олександр учень 3 “А” класу, 9 років

Номер слайду 2

Задачі роботи: - Ознайомитися з літературою з даної теми; - Визначити найсприятливіші умови для його утримання; - Застосувати набуті знання на практиці.

Номер слайду 3

Папуги — гарні яскраві птахи. Їхня батьківщина — тропічні ліси. Розмір папуг може бути від 10 см до 1 м. У домашніх умовах жи­вуть 15 років. Мають міцні пальці, великий дзьоб. Розумні. Можуть навчитися говорити. Мають добру пам’ять. Із цією пташкою завжди цікаво. Вона може гратися іграшками, дзеркалом, дзвіночками, драбинкою тощо. Якщо папуга полюбить людину, він намагається «чистити їй пір’ячко», обожнює, коли його гладять, чухають. У природі папуги їдять багато фруктів, п’ють їхній солодкий сік.

Номер слайду 4

Хвилястих папужок вперше описав в 1805 році англійській натураліст Джордж Шоу. Тоді ж його колега художник Г. Ноддер зробив перший малюнок цього птаха. В Європу перші хвилясті папужки ввезені орнітологом Джоном Гульдом в 1840 році. З цього часу хвилястий папужка переможно крокує по всій Європі. Він з’являється в Англії, Франції, Бельгії та Німеччини. Через десять років після появи перших партій хвилястих папужок в газетах з’явилися повідомлення про їх успішне розведення в неволі. На території сучасної України перші папужки почали з’являтися наприкінці ХIХ століття.

Номер слайду 5

Зараз хвилясті папужки, завдяки своїй здатності імітувати людську мову та невибагливість до умов утримання, користуються в світі дуже великою популярністю, набагато більшою, ніж яка-небудь інша птиця.

Номер слайду 6

Практична частина

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Дякуємо за увагу!

ppt
Додав(-ла)
Глоба Дарина
Додано
1 листопада 2018
Переглядів
2343
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку