Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Найда Ірина Жоркісівна
вчитель хімії та біології
Розробки та тести
Знайдено 15 матеріалів
doc
Дидактичні картки з хімії для 8 класу " Солі"
25 березня
pdf
Урок Білки як біологічні полімери
25 березня
pdf
Урок хімії Вода, склад молекули, поширеність у природі, фізичні властивості. Вода — розчинник
25 березня
pdf
Урок хімії 9 клас "Хімічні властивості оцтової кислоти"
25 березня
ТЕСТ
Завдання І етапу олімпіади з хімії для 8 класу
25 жовтня 2020
ТЕСТ
Завдання І етапу олімпіади з хімії для 11 класу
24 жовтня 2020
ТЕСТ
Завдання І туру олімпіади з хімії для 10 класу
24 жовтня 2020
ТЕСТ
Завдання І етапу олімпіади з хімії для 9 класу
24 жовтня 2020
ТЕСТ
Ріст та розвиток клітин. Старіння та смерть клітин
10 травня 2020
ТЕСТ
Вімаміни. Ферменти
8 травня 2020
doc
Дидактичні картки з хімії для 7 класу " Назви та символи хімічних елементів"
15 березня 2020
docx
Урок "Поняття про Періодичну систему хімічних елементів Д.І.Менделєєва"
15 березня 2020
docx
Урок "Групи грибів: саппротрофні - цвілеві гриби, дріжджі."
15 березня 2020
pptx
Презентація до уроку "Чисті речовини і суміші. Споособи розділення сумішей"
15 березня 2020
docx
Урок "Чисті речовини і суміші.Способи розділення сумішей"
15 березня 2020
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!