Протокол батьківських зборів «Як допомогти молодшим школярам у навчанні»

Про матеріал
Протокол батьківських зборів Порядок денний 1. Бесіда «Як допомогти молодшим школярам у навчанні». 2. Інструктаж з правил техніки безпеки та безпеки життєдіяльності під час зимових канікул. Батьківські збори
Перегляд файлу

Протокол № 1

батьківських зборів у 2 класі

від 03. 09. 2018 року

 

В класі – 5 дітей

Присутні – 5 батьків

Порядок денний

  1. Бесіда «Зміст і організація навчально – виховного процесу у 2 класі в 2018-2019 навчальному році».
  2. Інструктаж з правил протипожежної безпеки та правил дорожнього руху.
  3. Різне

 

1.Слухали:

   По першому питанню виступив класний керівник  Карпенко Марина Віталіївна.

Вона ознайомила батьків другокласників з основними вимогами до знань, умінь та навичок з кожного навчального предмета, а також наголосила на тому, що виконуючи те чи інше завдання, дитина сама повинна самостійно добирати необхідні навчальні приладдя, правильно розміщувати його на робочому місці, підтримувати порядок під час виконання роботи чи проведення заняття. Вміти знаходити потрібний матеріал за змістом підручника, дотримуватись певної послідовності виконання завдання (за потреби з допомогою батьків). Не менш важливим є і те, що школярі – другокласники мають вміти перевіряти результати власної праці, користуючись алгоритмом, словником, зіставляючи зі зразком тощо.

 

1.Виступили:

Лашкова О.В. та Гоменюк Н.Д. які поділились з присутніми організацією домашніх навчальних занять у їхніх сім’ях, розповіли про послідовність виконання завдань та кількість часу, що приділяється для цього. Також було зазначено, що важливу роль у навчанні відіграє створення належних умов та комфортних ситуацій для дитини.

 

1.Ухвалили:

1. Всім батькам другокласників:

    1.1. Створити вдома належні умови для навчання і виховання дітей: навчальні, ігрові куточки та ін.

    1.2. Контролювати навчання і допомагати у виконанні окремих завдань.

 

2.Слухали:

Класний керівник Карпенко Марина Віталіївна провела з батьками інструктажі з правил протипожежної безпеки та правил дорожнього руху. Наголошено та тому, щоб батьки постійно проводили попереджувальні бесіди та інструктажі з правил ТБ з дітьми під час дороги до школи, додому, під час перебування вдома після шкільних занять, протягом вихідних, святкових днів та під час канікул.

 

2.Ухвалили:

Питання дотримання правил протипожежної безпеки та правил вуличного руху тримати на контролі постійно.

 

Голова батьківського комітету:                                                                                    Гоменюк Н.Д.

 

Секретар зборів:                                                                                                                Парипса З.М

docx
Додано
7 серпня 2019
Переглядів
5442
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку