Презентація "Хочеш бути щасливим - будь ним!"

Про матеріал

Презентація ,що допоможе з'ясувати що означає слово «щастя», що нам може принести щастя, як виглядає щаслива людина та, що потрібно для того, щоб бути щасливим,цікаві завдання

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Хочеш бути щасливим – будь ним!

Номер слайду 2

Номер слайду 3

ЩАСТЯ Щастя – це вічна дорога земна, Щастя – це літо, зима і весна, Щастя – це сонце, злива і сніг, Щастя – це пісню ділити на всіх, Щастя – це віра в добро і любов, Щастя – це музика вільних дібров, Щастя – це друзі і рідний твій дім. Щастя – це світ, подарований всім.

Номер слайду 4

Щастя – це ...

Номер слайду 5

Зазирнемо у словник Щастя – це ...

Номер слайду 6

Хочеш бути щасливим — будь ним! К. Прутков

Номер слайду 7

Приказки

Номер слайду 8

дірява Щастя розуму – торбина без

Номер слайду 9

Не багатий та вродливий, а родись при та долі щасливий родись

Номер слайду 10

В не без ворога щасті

Номер слайду 11

щастя а згубить його ще легше знайти, Легко

Номер слайду 12

помічаєш, Щастя – як є здоров’я: якщо його не значить воно

Номер слайду 13

в'ється, дістається Щастя не в повітрі а руками

Номер слайду 14

не кінь Щастя – , хомута не одягнеш

Номер слайду 15

Хто буде підкову, той щасливим знайде

Номер слайду 16

Для одних – це почесті, хвала, А для інших щастя – у багатстві, Бідність для таких людей – біда. Хворим щастя бачиться в здоров’ї. Кожен, хто згубив його, жалкує. Мати за одужанням дитини Власного життя не пошкодує. В’язень мріє про жадану волю. Одинокого гнітить біль самоти. Важко, мабуть, на усій планеті Повністю щасливого знайти. Під загальний заголовок «щастя» Безліч можна віднести речей. І, можливо, стільки його видів, Скільки на Землі живе людей.

Номер слайду 17

Чи є щастя в грошах?

Номер слайду 18

Здоров’я - наскільки воно важливе?

Номер слайду 19

Нік Вуйчич — християнський проповідник, мотиваційний тренер та директор неприбуткової організації «Життя без кінцівок». Народився без рук та ніг. У 2005 році Нік був номінований на премію «Young Australian of the Year»

Номер слайду 20

Список «інгредієнтів» простого людського щастя вести здоровий спосіб життя мріяти ставити перед собою цілі, вірити в їх здійснення мати улюблену справу, роботу брати участь у суспільному житті сприймати життя оптимістично

Номер слайду 21

Ендорфіни – гормони щастя

Номер слайду 22

А для щастя треба зовсім небагато: Сонце, зорі, небо і весела хата. А у хаті рідні, друзі, мама й тато Щоб любов і радість там жила крилата. Щоб були стосунки в сім’ях добрі, щирі. І зростали дітки в злагоді і мирі. І щоб був достаток, все було, як треба Ой, для щастя, мабуть, трохи більше треба? Ще краса безмежна, ріки і долини, І любов, як море треба для людини. І знання, і творчість, радість безупинна. Кожен раз щось інше. Ти ж на те й Людина?! ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ ?

ppt
Додано
5 листопада 2021
Переглядів
696
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку