Ранкові зустрічі у віршованій формі

Про матеріал

Ранкові зустрічі у вигляді презентації, щоб вчителю було легше проводити їх і дітям цікаво сприймати. Ранкові зустрічі у віршованій формі, легко читаються, сприймаються на слух, запам'ятовуються. Доцільно проводити у період онлайн навчання.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ранкові зустрічівіршовані вітання

Номер слайду 2

Доброго ранку! Доброго дня! Бажаєте ви і бажаю вам я! Хай плещуть долоньки, кивають голівки, хай тупають ніжки і сяють усмішки! Доброго ранку! Доброго дня! Бажаєте ви і бажаю вам я!

Номер слайду 3

Школо! Школо! Ти у нас – просто супер, просто клас! Ти – школяр і я – школяр! Доброго ранку всім нам!

Номер слайду 4

Доброго ранку, Травам росистим! Доброго ранку, Квітам барвистим! Доброго ранку, Сонечку ясному! Людям усім І усьому прекрасному.

Номер слайду 5

Встало вранці сонце ясне, Зазирнуло у віконце. Ми до нього потяглися, За промінчики взялися. Будем з сонцем ми вітатись І до друзів посміхатись.

Номер слайду 6

Продзвенів дзвінок, розпочався в школі урок: з Божої ласки, з маминої казки, гомінких пісень. «Добрий день всім, діти!», «Добрий день!»

Номер слайду 7

Клас – це родина! Клас – це сім’я!Один, два, три – сусіда обійми!Доброго ранку тобі і мені! 

Номер слайду 8

Ранок розпочавсь цікаво, Світить сонечко ласкаве, В календарик заглядає І від посмішки аж сяє.

Номер слайду 9

У цьому класі друзі всі!Один, два, три!Ми та ви, я та ти!Один, два, три!Посміхнись тому, хто зліва,Посміхнись тому, хто справа. Скажем дружно всі: «Привіт!»

Номер слайду 10

Поплескайте руками, потупайте ногами, до сонця потягніться і друзям посміхніться. Якщо вам веселенько – “Ура!” - скажіть тихенько. А як стало веселіше – “Ура!”- скажіть гучніше. Якщо вам стало ще веселіше – “Ура!” - кричіть голосніше!

Номер слайду 11

Треба разом привітатись:- Добрий день! Добрий день!Дружно й весело сказати:- Добрий день! Добрий день!Вправо, вліво повернутись.- Добрий день! Добрий день!

Номер слайду 12

Рано-вранці всі проснулись, потягнулись, посміхнулись, ну, а потім, гарно вмились, на сусіда подивились і сонечко привітали: “Доброго ранку!” – сонечку сказали, і тихенько за парти всі посідали.

Номер слайду 13

Доброго ранку! – всіх я вітаю. Доброго ранку людям бажаю. Гарного дня і спокійної ночі, доброго вечора зичу охоче. Доброго ранку вам! – щиро вітаюсь. Будьте здорові! – людям всміхаюсь.

Номер слайду 14

Привітаймо Сонечко: - Добридень, дороге!Привітаймо Квіточку:- Хай вона росте! Привітаймо дощик:- Лийся, мов з відра!Привітаймо друзів всіх:- Зичимо добра!

Номер слайду 15

“Доброго ранку!” – сонечку сказали, сонячний зайчик в долоньку спіймали. Сонячний зайчик нас гріє, настрій гарний він нам передає. Ми побажаємо друзям своїм хороших думок і гарного дня, щоб думка весела і радісна була!

Номер слайду 16

Другу руку простягни. Посмішку усім пошли. Добрий ранок! Добрий день!Нашу зустріч розпочнем!

pptx
Додано
22 жовтня 2023
Переглядів
181
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку